Resetarea economiilor din instanţele cerului

Robert Henderson

18.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Robert Henderson
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:64
ISBN:978-630-6622-15-3
Dimensiune:170 x 110 mm

Cartea "Resetarea economiilor din instanțele cerului" de Robert Henderson aduce în discuție o temă extrem de actuală și relevantă: criza economică și posibilitatea unei resetări financiare globale prin prisma spiritualității și rugăciunii. Autorul începe prin a discuta despre natura crizelor, subliniind că deși acestea apar periodic în viață, crizele la nivel mondial sunt destul de rare. În acest context, pandemia COVID-19 este prezentată ca o astfel de criză globală, având consecințe economice poate chiar mai grave decât impactul sănătății publice.

Un aspect interesant și unic al cărții este perspectiva profetică a autorului asupra crizei, ilustrată prin intermediul unui vis pe care l-a avut cu președintele Statelor Unite, Donald Trump. Henderson descrie cum în visul său a fost mustrat pentru o atitudine prea frivolă față de gravitatea situației, punând accent pe necesitatea unei abordări serioase și dedicate a situației economice și politice.

Cartea accentuează rolul crucial al rugăciunii și al intervenției divine în economie. Henderson susține că rugăciunile noastre au puterea de a influența viitorul economic al națiunilor și de a determina o resetare economică benefică în locul distrugerii. El argumentează că, în ciuda planurilor și comploturilor ticăloase din lume, există o cale divină pentru resetarea și restaurarea economiilor prin instanțele cerului.

În acest context, autorul subliniază importanța rugăciunilor pentru cei aflați în autoritate și în poziții guvernamentale, argumentând că liniștea și ordinea în viața noastră pot fi perturbate fără aceste rugăciuni. Biserica, potrivit autorului, trebuie să își ocupe locul în domeniul spiritual și să contribuie la stabilirea unei ordini divine, susținând că rugăciunile noastre creează o atmosferă în care liderii pot funcționa și pot lua decizii corecte.

Un punct central al cărții este ideea că fiecare criză reprezintă o oportunitate, o "oportunitate periculoasă", care, deși prezintă riscuri, oferă și șansa unei schimbări pozitive. Henderson ne încurajează să recunoaștem și să valorificăm aceste oportunități, să acționăm cu înțelepciune și să exercităm credința în bunătatea lui Dumnezeu.

În concluzie, "Resetarea economiilor din instanțele cerului" oferă o perspectivă profundă și spirituală asupra crizei economice și a posibilităților de resetare și restaurare. Prin rugăciune și credință, autorul ne îndeamnă să vedem dincolo de provocările imediate și să colaborăm pentru un viitor economic mai bun și mai echitabil, sub îndrumarea și binecuvântarea divină.

Criza – O oportunitate periculoasă
Izbăvire personală și culturală
Secretul #1 – Construirea unei case de rugăciune
Secretul #2 – Prezentarea cuvintelor profetice
Secretul #3 – Anularea cuvintelor de judecată
Secretul #4 – Dragostea lui Dumnezeu pentru oameni
Secretul #5 – Jertfe care vorbesc
Despre autor

Trimite un review

Care este tema principală a cărții "Resetarea economiilor din instanțele cerului"?

Tema principală a cărții este impactul crizelor globale, precum pandemia COVID-19, asupra economiei mondiale și posibilitatea unei resetări financiare prin intervenție divină și rugăciune.

Ce rol are visul autorului cu președintele Donald Trump în mesajul cărții?

Visul autorului servește ca o revelație profetică despre importanța abordării serioase a situației economice și politice actuale și subliniază necesitatea implicării spirituale și rugăciunii pentru conducătorii națiunii.

Care este importanța rugăciunii în contextul crizei economice discutate în carte?

Rugăciunea este prezentată ca esențială pentru stabilirea unei ordini divine și pentru influențarea pozitivă a economiei. Prin rugăciune, se crede că oamenii pot contribui la resetarea și restaurarea economiilor naționale și la luarea deciziilor corecte de către lideri.

Cum definește autorul oportunitățile care apar în timpul unei crize?

Autorul definește crizele ca fiind "oportunități periculoase" care, deși prezintă riscuri, oferă și șansa unor schimbări pozitive și a unei resetări economice benefice, în special prin intervenția și ghidarea divină.

e mesaj transmite autorul cu privire la rolul bisericii și al credincioșilor în timpul crizelor economice?

Autorul subliniază că biserica și credincioșii au un rol crucial în stabilirea ordinei divine prin rugăciune și acțiune spirituală. Ei sunt chemați să se roage pentru conducători, să recunoască și să valorifice oportunitățile de schimbare și să colaboreze pentru un viitor mai bun și mai echitabil sub îndrumarea divină

Carti recomandate
Identitate prin Har
30 lei
Adauga in Cos
Minunile Slavei
35 lei
Adauga in Cos
Eliberat de frica
20 lei
Adauga in Cos
Razboiul s-a terminat
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.