Termeni și Condiții de Utilizare

Procedura de Comandă
Clienții pot comanda produse de pe goldbooks.ro fie online, cu ajutorul Coșului de Cumpărături, fie prin e-mail sau telefon.
Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferință în aceeași zi în care a fost plasată până la ora 16 sau telefonic, în intervalul orar precizat în prima pagină a site-ului. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului.
Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplică o singură dată la comanda cumulată.
Denunțarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă goldbooks.ro întârzie livrarea, cu excepția situațiilor de forță majoră, cu maxim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunțarea unilaterală trebuie formulată în scris și expediată cu confirmare de primire, prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului/serviciilor comandate. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de către client, conform opțiunii de plată specificată în formularul de comandă.
Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condițiile de livrare, plată, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactați de către goldbooks.ro telefonic sau prin email. Dacă în termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun răspuns goldbooks.ro își asumă dreptul de a anula comanda.

ATENȚIE!
Produsele distribuite pe goldbooks.ro sunt listate în mai multe baze de date. Din acest motiv, în eventualitatea unor erori sau latențe în actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind în stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. În acest caz, clientul va fi contactat de îndată ce acest aspect a fost semnalat.

Modalități de Plată
1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Dacă ați ales metoda de plată online cu card bancar este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Ramburs (prin curier) la livrarea produsului
Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Livrare
Comenzile sunt expediate prin CURIER RAPID, firma noastră expediază comenzile în 24 de ore lucrătoare de la lansare. Costul transportului prin curier este afișat în momentul plasării comenzii pe site. Toate comenzile primite în zilele de vineri (după ora 15), sâmbătă și duminică, se procesează și se pregătesc pentru livrare în ziua de luni. Produsele se livrează în condiții optime, fiecare pachet fiind asigurat împotriva deteriorării, pierderii sau furtului, pe toată durata transportului până la livrare.

Returnarea Produselor
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. În acest caz, consumatorul este responsabil doar pentru costurile directe ale returnării produselor. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost livrate (în ambalajul original, cu toate etichetele intacte și împreună cu toate documentele care le-au însoțit). Rambursarea sumei achitate se va face în maxim 14 zile de la returnarea produsului.
Dacă produsul achiziționat este defect sau nu corespunde specificațiilor comandate, clientul are dreptul să solicite înlocuirea acestuia sau rambursarea integrală a sumei achitate, inclusiv a cheltuielilor de transport. Din cauza naturii digitale a eBook-urilor, nu putem oferi returnări sau rambursări după ce fișierul a fost descărcat.

TRANSMITERE EMAILURI
Prin următoarele activități: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate goldbooks.ro, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conținând informații diverse legate strict de goldbooks.ro. În această situație datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri și vor putea fi modificate sau șterse din baza de date goldbooks.ro la cererea scrisă a clientului.

FORTA MAJORA SI LEGEA APLICABILA
Atât clientul cât și goldbooks.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră.

DREPTURI
Ne rezervăm dreptul de a interzice accesul anumitor clienți și vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabilă.

IMPORTANT:
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC WOW SITEEXPERT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate și numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii și expedierea către client. Refuzul oferirii informațiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.
Conform Legii nr. 677/2001, clienții au dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.
Pentru acuratețea informațiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.
Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ștergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

REDUCERILE
Politica prețurilor/reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către goldbooks.ro, iar prețul de cumpărare este cel afișat în momentul lansării comenzii.
Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și sunt actualizate zilnic. În principiu, discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare.
Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 avem obligația de a administra datele personale furnizate de către Client, în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate.
Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea bunurilor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.
Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către WOW SITE EXPERT SRL și colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate către WOW SITE EXPERT SRL, la adresa: str. Liliacului Nr.16, Baia Mare vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz: rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;
Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

UTILIZAREA SISTEMULUI DE SOCIAL MEDIA PE SITE
Folosirea de către Client a funcțiilor oferite prin intermediul sistemelor de social media pe site-ul goldbooks.ro se realizează sub responsabilitatea exclusivă a Clientului.
goldbooks.ro nu este responsabilă pentru informațiile publicate de către utilizatori în cadrul acestor sisteme și nici pentru respectarea drepturilor de autor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală de către utilizatori.
Folosirea de către utilizatori a acestor sisteme nu trebuie să fie în nici un fel defăimătoare, ilegală sau care să încalce drepturile unei terțe părți.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.