Elemente: Bazele Credintei
25 lei
Adauga in Cos

Carti de Michael Maiden

Dr. Michael Maiden este pastorul principal al Church for the Nations în Phoenix, Arizona împreună cu iubita lui soţie de mai bine de 40 de ani, pastor Mary. Mesajele lui Dr. Maiden, o voce profetică puternică pentru această generaţie, sunt întotdeauna relevante, în timp util şi pentru a schimba viaţa.

Dr. Maiden a obținut atât un Master, cât și un Doctorat în Psihologie Creștină. El a scris mai multe cărți, inclusiv: The Joshua Generation: God’s Manifesto for the End Time Church şi Turn the World Upside Down, cărţi ce vorbesc generaţiei actuale despre următorul pas ce trebuie făcut.

Pe lângă activitatea sa în biserica locală, a slujit şi celor care dețin funcții publice, precum și pastorilor și slujitorilor din întreaga lume. El slujeşte şi în comitetul apostolic al Church On The Rock International - o slujire dinamică care supraveghează peste 6.000 de biserici din întreaga lume și este, de asemenea, membru în bordul de conducere al următoarelor organizaţii: Fishers of Men International, Jewish Voice International precum și la mai multe biserici locale.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.