Influențând Cei Șapte Munți din Instanțele Cerului

Robert Henderson

35.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Robert Henderson
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:240
ISBN:978-630-6622-20-7
Dimensiune:205 x 140 mm

Cartea "Influențând cei Șapte Munți din Instanțele Cerului" de Robert Henderson se angajează într-o expediție spirituală și socială ambițioasă, având ca scop reformarea culturii și societății prin invadarea și transformarea celor șapte munți care modelează societatea: religia, familia, afacerile, guvernarea, artele și divertismentul, mass-media și educația. Autorul își trasează demersul pe fundalul unei lumi tulburate de haos, scandaluri politice, minciuni și știri false, în care societatea pare să se destrame și să se dezintegreze. În ciuda acestui peisaj sumbru, cartea afirmă că Dumnezeu continuă să domnească din poziția Sa și de pe Tronul Său, având încredere că scopurile Sale vor triumfa. Acest triumf este prezentat ca fiind realizabil prin intermediul bisericii, instituția lansată de Dumnezeu în lume pentru a-și îndeplini scopurile.

Cartea oferă o abordare proactivă și spirituală asupra reformei sociale, argumentând că societatea a fost predată diavolului din cauza neglijenței trecute, dar acum există o oportunitate și o responsabilitate pentru redresare și recuperare. Autorul face apel la exemple biblice, precum povestea lui David care recuperează totul după ce a fost jefuit, pentru a sublinia că, în mod similar, trebuie să urmărim conceptul de reformă socială și să invadam șapte munți ai societății pentru a recupera tot ce a fost pierdut. Aceasta nu se face prin puterea și priceperea proprie, ci prin puterea supranaturală a lui Dumnezeu, cu o atenție deosebită la faptul că fără intervenția Domnului, eșecul este iminent.

Autorul subliniază că acești munți sunt esențiali pentru modelarea societății și influențarea culturii și că aceste structuri și sfere trebuie pătrunse și invadate de reformatori. Pentru a realiza aceasta, este necesară o distincție clară între societate și cultură, recunoscând că, deși există multe culturi diferite în cadrul unei societăți, toate trebuie în cele din urmă să se supună societății din care fac parte. Cartea evidențiază că atât societatea cât și culturile care o alcătuiesc trebuie să fie reformate și pot fi o expresie a Împărăției lui Dumnezeu.

"Influențând cei Șapte Munți din Instanțele Cerului" explorează ideea că reforma trebuie să fie profundă și să includă toate aspectele vieții, incluzând afacerile, educația, guvernarea și chiar și modul în care se naște și se crește următoarea generație. Autorul susține că trebuie să facem din orașe, regiuni, națiuni și continente scopul nostru dacă dorim ca Împărăția lui Dumnezeu să influențeze și să schimbe societatea în ansamblul ei, subliniind necesitatea unei implicări active în rugăciune și alte activități pentru a schimba societatea.

Cartea nu doar că descrie provocările actuale și oferă un cadru pentru reforma spirituală și socială, dar și creează un sentiment de urgență și o chemare la acțiune pentru cititori, încurajându-i să se ridice la înălțimea chemării divine și să devină reformatori activi în societate.

Introducere
Capitolul 1 | Cei Șapte Munți și Împărăția lui Dumnezeu
Capitolul 2 | Creștinism vs. Împărăție
Capitolul 3 | Revocarea drepturilor legale din Instanțele Cerului
Capitolul 4 | O casă de rugăciune
Capitolul 5 | Muntele reformat al religiei
Capitolul 6 | Muntele reformat al religiei
Capitolul 7 | Muntele reformat al familiei
Capitolul 8 | Muntele reformat al familiei
Capitolul 9 | Muntele reformat al educației
Capitolul 10 | Muntele reformat al educației
Capitolul 11 | Muntele reformat al guvernării
Capitolul 12 | Muntele reformat al guvernării
Capitolul 13 | Muntele reformat al afacerilor
Capitolul 14 | Muntele reformat al afacerilor
Capitolul 15 | Muntele reformat al artei și divertismentului
Capitolul 16 | Muntele reformat al artei și divertismentului
Capitolul 17 | Muntele reformat al mass-mediei
Capitolul 18 | Muntele reformat al mass-mediei
Capitolul 19 | Cei șapte munți: funcții sociale

Trimite un review

Ce semnificație au cei Șapte Munți în contextul cărții?

Cei Șapte Munți reprezintă domenii cheie ale societății care modelează cultura și influențează viața oamenilor: religia, familia, afacerile, guvernarea, artele și divertismentul, mass-media și educația. Autorul susține că reformarea acestor munți este esențială pentru a aduce societatea sub influența pozitivă a Împărăției lui Dumnezeu.

Cum poate fi influențată societatea conform viziunii autorului?

Societatea poate fi influențată prin invadarea și transformarea celor șapte munți, aducându-le sub ordinea lui Dumnezeu. Acest proces presupune activități de rugăciune, implicare spirituală și practică, și acțiuni concrete pentru reformarea fiecărui domeniu de influență.

Care este rolul bisericii în această viziune de reformă?

Biserica este văzută ca mijlocul prin care Dumnezeu intenționează să invada aceste sfere și să instituie stăpânirea, guvernarea și autoritatea Sa în fiecare dintre ele. Biserica este responsabilă să supună dușmanii sub puterea domniei lui Cristos.

Ce înseamnă reforma socială în contextul acestei cărți?

Reforma socială înseamnă recuperarea societății din mâinile diavolului și redresarea acesteia în conformitate cu principiile biblice. Aceasta implică o schimbare radicală în toate domeniile principale ale societății pentru a reflecta valorile și principiile Împărăției lui Dumnezeu.

Care este scopul final al reformei propuse de autor?

Scopul final al reformei este de a vedea împărăția lui Dumnezeu manifestată pe pământ într-un mod practic și revelat, transformând structurile și sferele societății pentru a reflecta valorile și principiile divine. Aceasta presupune o schimbare profundă și durabilă a modului în care societatea funcționează și este structurată.

Carti recomandate
S-a Terminat cu Jocurile Mintii
18 lei
Adauga in Cos
Cine ti-a spus ca esti gol?
35 lei
Adauga in Cos
Prezentarea celor patru elemente esențiale ale maturității creștine
18 lei
Adauga in Cos
Destinat sa Domnesti Devotional
50 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.