Speranta de neclintit
45 lei
Adauga in Cos

Max Lucado este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți autori creștini contemporani, cu peste 100 de titluri publicate și 130 de milioane de copii vândute în peste 54 de limbi. Născut în Texas, SUA, în 1955, Lucado a fost inițial jurnalist și misionar înainte de a se dedica scrisului și predicării.

Lucado este cunoscut pentru stilul său simplu, dar profund, care combină poveștile inspiraționale cu învățăturile biblice. Scrierile sale acoperă o gamă largă de subiecte, de la iertare și har la suferință și speranță. Lucado are un talent unic de a face teologia accesibilă și relevantă pentru cititorii de toate vârstele și din toate mediile.

În afară de cărțile sale, Lucado este și un predicator popular și un lider spiritual respectat. În prezent, el slujește ca ministru al predicării la Biserica Oak Hills în San Antonio, Texas, unde predicile sale sunt urmărite de mii de oameni în fiecare săptămână.

Lucado a fost recunoscut pentru contribuțiile sale semnificative la literatura creștină, câștigând numeroase premii. În ciuda succesului său, Lucado rămâne umil și dedicat slujirii lui Dumnezeu și îmbunătățirii vieții celorlalți prin cuvintele sale.

Max Lucado este un exemplu strălucit de cum credința profundă și talentul literar se pot combina pentru a crea o operă care inspiră, consolează și îndrumă milioane de oameni în întreaga lume.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.