Minunile Slavei
35 lei
Adauga in Cos

Miriam Evans, împărtășește experiențele sale profunde și personale cu prezența și puterea lui Dumnezeu. Călătoria ei spirituală este una de transformare și descoperire, începând cu experiențe timpurii ale intervenției divine în viața ei și a familiei sale, până la dezvoltarea unei slujiri puternice în vindecare și miracole prin Duhul Sfânt.

Miriam Evans își descrie chemarea profundă de a trăi și a sluji în prezența lui Dumnezeu, împărtășind mărturii personale și ale altora despre întâlniri supranaturale și vindecări miraculoase. Autoarea evidențiază că minunile sunt un produs al prezenței lui Dumnezeu, subliniind că slujirea în Duhul nu este limitată la formule sau metode, ci este o colaborare dinamică cu Duhul Sfânt.

Ea discută despre importanța de a fi receptivi și deschiși la conducerea Duhului Sfânt și despre puterea rugăciunii și a așteptărilor în creștinism. Cartea "Minunile Slavei" nu doar împărtășește povești inspiratoare, dar și încurajează cititorii să trăiască o viață de abandon total în fața lui Dumnezeu, așteptându-se la manifestări ale puterii Sale în viața lor de zi cu zi.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.