Primind mantale din Instantele Cerului

Robert Henderson

30.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Robert Henderson
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:159
ISBN:978-606-9572-39-9
Dimensiune:205x140 cm

Cartea "Primind mantale din Instanțele Cerului", scrisă de Robert Henderson, te invită într-o călătorie spirituală profundă, unde vei explora adâncimile relației tale cu Dumnezeu și vei descoperi puterea supranaturală care îți este oferită pentru a împlini chemarea Sa în viața ta. Această lucrare este pentru tine dacă simți că există mai mult în spatele realității vizibile și dacă ești în căutarea unei conexiuni autentice cu Creatorul.

Titlul cărții te face să te gândești la ideea de a primi un dar special, direct din ceruri. Mantalele, în acest context, nu sunt doar simple veșminte, ci simbolizează binecuvântările și darurile pe care Dumnezeu le oferă celor ca tine, credincioșilor Săi. Ele sunt semne ale protecției, îndrumării și puterii divine, acordate celor care sunt gata să le primească și să le folosească în slujba Lui.

Robert Henderson te va ghida printr-o călătorie de descoperire a modului în care poți intra în prezența lui Dumnezeu, cum să te apropii de El și cum să primești mantalele care îți sunt destinate. El te va învăța cum să îți pregătești inima și mintea pentru a fi receptiv la vocea și îndrumarea Sa.

Fiecare pagină a acestei cărți îți va oferi revelații și înțelepciune, dându-ți instrumentele necesare pentru a naviga prin provocările vieții cu credință și curaj. Este o invitație la transformare, la a deveni cea mai bună versiune a ta sub îndrumarea lui Dumnezeu.

Dacă simți că ești la o răscruce în viața ta spirituală sau dacă pur și simplu vrei să îți aprofundezi relația cu Dumnezeu, "Primind mantale din Instanțele Cerului" este cartea pe care ar trebui să o ai în bibliotecă. Ea va fi sursa ta de inspirație și ghidul care îți va lumina calea către o viață plină de semnificație și propunere divină.

Introducere
Capitolul 1 | Mantalele și Instanțele Cerului
Capitolul 2 | Foamea: cheia pentru manta
Capitolul 3 | Poziționat în mod corect
Capitolul 4 | Cerând lucruri grele
Capitolul 5 | Unde este Dumnezeul lui Ilie?
Capitolul 6 | Harul: darul ascuns al mantalelor
Capitolul 7 | Mantalele și untdelemnul ungerii
Capitolul 8 | Purtând mantale
Capitolul 9 | Mantalele și împărtășirea
Capitolul 10 | Patru mijloace de împărtășire
Capitolul 11 | Mantale și team-building
Capitolul 12 | Îmbrăcați cu mantaua harului
Capitolul 13 | Ajustat pentru a te potrivi mantalei
Despre Robert Henderson

Editor Gold Books

Robert Henderson, în Primind mantale din Instanțele Cerului, ne oferă o incursiune profundă în relația cu Dumnezeu. Cartea dezvăluie puterea mantalelor divine și modul în care ele influențează destinul nostru. O lectură esențială pentru cei care caută îndrumare și inspirație spirituală.

Trimite un review

Despre ce tratează cartea "Primind mantale din Instanțele Cerului"?

Cartea explorează conceptul mantalelor divine, simbolizând binecuvântările și darurile pe care Dumnezeu le oferă credincioșilor, și modul în care acestea influențează destinul uman.

Ce stil literar adoptă Robert Henderson în "Primind mantale din Instanțele Cerului"?

Henderson adoptă un stil profund și inspirațional, combinând teologia cu experiențele personale pentru a oferi cititorilor o perspectivă nouă asupra relației cu Dumnezeu.

Care este mesajul principal al cărții?

Mesajul principal este despre descoperirea și îmbrățișarea puterii supranaturale oferite de Dumnezeu pentru a împlini chemarea Sa în viețile noastre.

Pentru cine este recomandată această carte?

Cartea este recomandată pentru cei care sunt în căutarea unei conexiuni mai profunde cu Dumnezeu și doresc să înțeleagă mai bine planul Său divin pentru ei.

Ce simbolizează mantalele în contextul acestei cărți?

Mantalele simbolizează binecuvântările și darurile divine, reprezentând protecția, îndrumarea și puterea oferite de Dumnezeu credincioșilor Săi.

Carti recomandate
Dumnezeu vrea sa fii sanatos
35 lei
Adauga in Cos
Puterea supranaturala a unei minti transformate
35 lei
Adauga in Cos
Ucenic sau Admirator
45 lei
Adauga in Cos
Deblocarea bogatiei din instantele cerului
30 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.