Deblocarea bogatiei din instantele cerului

Robert Henderson

30.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Robert Henderson
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:212
ISBN:978-606-9529-96-6
Dimensiune:205 x 140 mm

"Deblocarea bogăției din instanțele cerului" scrisă de Robert Henderson este o capodoperă a literaturii religioase contemporane care abordează subiectul bogăției dintr-un unghi diferit și surprinzător. Cartea prezintă o perspectivă nouă asupra modului în care putem accesa bogăția spirituală și materială pe care Dumnezeu o are pregătită pentru noi în ceruri.

Henderson oferă o perspectivă biblică a bogăției și arată cum putem accesa această bogăție prin intermediul rugăciunii și al declarării cuvintelor puternice. El explică cum instanțele cerului sunt locuri în care ne putem prezenta cazurile noastre și putem obține răspunsuri de la Dumnezeu. Aceste instanțe sunt presărate cu comori care pot fi eliberate în viața noastră prin intermediul rugăciunii și al declarării cuvintelor puternice.

Cartea "Deblocarea bogăției din instanțele cerului" este organizată într-un mod practic și ușor de urmărit, cu exemple concrete și ilustrații relevante. Aceasta oferă cititorilor o perspectivă proaspătă și accesibilă asupra puterii rugăciunii și a declarării cuvintelor puternice. Autorul oferă o gamă largă de exemple și de experiențe personale care ilustrează modul în care rugăciunea și declararea cuvintelor puternice pot fi aplicate în viața de zi cu zi.

Una dintre cele mai puternice idei din această carte este că bogăția este un lucru natural pentru copiii lui Dumnezeu și nu trebuie să trăim în lipsuri. Henderson arată cum putem să ne prezentăm cazurile noastre în instanțele cerului și cum putem elibera bogăția pregătită pentru noi prin intermediul rugăciunii și al declarării cuvintelor puternice. Această carte oferă o perspectivă puternică și încurajatoare asupra modului în care putem trăi o viață de bogăție și de plinătate prin intermediul credinței și al rugăciunii.

Cartea "Deblocarea bogăției din instanțele cerului" este o lectură captivantă și încântătoare. Robert Henderson este un autor talentat și experimentat, care reușește să explice subiecte complexe într-un mod simplu și accesibil. Cartea este plină de citate biblice și de exemple relevante, care ilustrează fiecare concept într-un mod clar și ușor de înțeles.

Prefață
CAPITOLUL 1 | Bogăția: mandatul lui Dumnezeu
CAPITOLUL 2 | Abordarea sistemului judiciar al cerului
CAPITOLUL 3 | Lupta pentru a naște bogăție
CAPITOLUL 4 | Marele transfer de bogăție
CAPITOLUL 5 | Revocarea duhului de sărăcie
CAPITOLUL 6 | Dumnezeu: socialist sau capitalist
CAPITOLUL 7 | Legalism sau har
CAPITOLUL 8 | Banii vorbesc
CAPITOLUL 9 | Vocea primelor roade
Capitolul 10 | Ordine de restricție împotriva diavolului
Capitolul 11 | Resetarea timpului
Capitolul 12 | Bogat față de Dumnezeu
Capitolul 13 | Posesiuni minunate asigurate
Despre Robert Henderson

Editor Gold Books

"Deblocarea bogăției din instanțele cerului" scrisă de Robert Henderson este o carte captivantă și încurajatoare care abordează subiectul bogăției dintr-un unghi diferit și surprinzător. Această carte oferă o perspectivă proaspătă și accesibilă asupra puterii rugăciunii și a declarării cuvintelor puternice pentru a accesa bogăția pregătită de Dumnezeu pentru noi în instanțele cerului. În general, această carte este o alegere excelentă pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine cum să trăiască o viață plină de bogăție și de plinătate.

Trimite un review

Carti recomandate
Mai ascutit decat o sabie cu doua taisuri
35 lei
Adauga in Cos
Nu-l limita pe Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos
Duh Suflet si Trup
35 lei
Adauga in Cos
Sanatate si Implinire prin Cina Domnului
18 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.