Petitii aduse in instantele cerului in timp de criza

Robert Henderson

18.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Robert Henderson
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:67
ISBN:978-606-9572-36-8
Dimensiune:17 x 11 cm

Petitii aduse in instantele cerului in timp de criza este o carte scrisă de Robert Henderson, care oferă soluții profetice pentru situațiile de criză cu care ne confruntăm în viață. De la boli incurabile, la probleme financiare grave, de la conflicte în relațiile personale, la incertitudinea globală, crizele afectează pe toată lumea.

Henderson ne îndrumă să venim în fața Curților Cerului pentru a primi victoria asupra crizelor cu care ne confruntăm. Prin intermediul învățăturilor sale revelatoare și rugăciunilor unse, ne ajută să:

- Îl zdrobim pe Satan sub picioarele noastre prin mersul în pacea perfectă.
- Accesăm 4 sfere ale rugăciunii puternice care înving anxietatea.
- Descoperim secretul rugăciunii persistente care asigură rezultate.
- Deblocăm puterea supranaturală a recunoștinței cu Cina Domnului.
- Învățăm cum să îl rugăm corect pe Dumnezeu atunci când stăm în curțile Lui.

Crizele nu au fost niciodată menite să copleșească sau să învingă credincioșii. Descoperă cum să te ridici în mijlocul oricărei crize pe care o întâmpini, să învingi frica, să înfrângi anxietatea și să îl zdrobești pe Satan sub picioarele tale!

Introducere
Capitolul unu
Capitolul doi
Capitolul trei
Capitolul patru
Capitolul cinci
Despre autor

Editor Gold Books

"Petiții aduse în instanțele cerului în timp de criză" de Robert Henderson este un condensat puternic de învățături creștine. În doar 60 de pagini, cartea ne îndrumă profetic cum să navigăm prin crize folosind puterea rugăciunii și credința. O recomand pentru profunzimea mesajului său spiritual.

Trimite un review

Care este tema principală a cărții?

Cartea se concentrează pe puterea rugăciunii și cum aceasta poate aduce pace și înfrânge anxietatea în vremuri de criză.

Ce înseamnă "Instanțele Cerului" în contextul cărții?

"Instanțele Cerului" se referă la un tărâm spiritual unde credincioșii pot înainta petiții către Dumnezeu prin rugăciune.

Ce spune autorul despre rugăciunea persistentă?

Autorul subliniază că rugăciunea persistentă, plină de credință, este esențială pentru a vedea rezultate în instanțele cerului.

Care este rolul mulțumirii în rugăciune, conform cărții?

Mulțumirea este un element cheie în rugăciune, conform Filipeni 4:6, și este menționată ca o componentă importantă a rugăciunii eficiente.

Cine este autorul cărții și ce altceva se știe despre el?

Autorul cărții este Robert Henderson, un lider apostolic mondial care călătorește mult pe tot globul, dând învățătură despre apostolat, despre Împărăția lui Dumnezeu, despre cei „Șapte Munți” și mai ales despre Instanțele Cerului.

Carti recomandate
Destinat sa Domnesti Devotional
50 lei
Adauga in Cos
Autoritatea Credinciosului
40 lei
Adauga in Cos
Putere Extrema
15 lei
Adauga in Cos
Veseleste-te pana la bucurie
30 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.