Patruzeci de ani si patruzeci de zile
Gold Books

Patruzeci de ani si patruzeci de zile

30,00 lei
cu TVA

Fiecare om se află într-o călătorie numită viată. Fiecare o experimentează într-un mod unic, delicat şi prețios. De-a lungul acestei calătorii, râdem, plângem, sărbătorim victorii şi suntem dezamăgiti de înfrângeri. Cu toate acestea, ne bucurăm de experienta vietii, cu suişurile şi coboráşurile ei, şi pretuim propria noastră experiență.

Cantitate

 

Plăți securizate prin EuPlatesc

 

Livrare rapidă prin curier

 

Retur în 14 zile de la plasarea comenzii

Fiecare om se află într-o călătorie numită viată. Fiecare o experimentează într-un mod unic, delicat şi prețios. De-a lungul acestei calătorii, râdem, plângem, sărbătorim victorii şi suntem dezamăgiti de înfrângeri. Cu toate acestea, ne bucurăm de experienta vietii, cu suişurile şi coboráşurile ei, şi pretuim propria noastră experiență. Aceste experiente sunt cele care ne fac să fim ceea ce suntem astăzi Acum câteva clipe, am împlinit patruzeci de ani. Patruzeci este un număr semnificativ în multe feluri. Poate reprezenta punctul de mijloc în speranta de viată de aici, din Australia. Poate simboliza o perioadă de pregătire, ca în cazul lui Moise, care a petrecut patruzeci de ani în pustie, inainte ca Dumnezeu să-l cheme să-I scoată poporul din Egipt. Poate simboliza o perioadă de suveranitate, cum a fost în cazul lui Solomon, al lui Saul sau al lui David, care au domnit fiecare timp de patruzeci de ani. De asemenea, semnifică o perioadă a purtării de grija a lui Dumnezeu, dat fiind că Israel a mâncat mană timp de patruzeci de ani. Pentru mine personal, înseamnă că e un timp potrivit pentru a mă opri şi a reflecta la ceea ce a făcut Domnul pentru mine în această călătorie numită viată şi de a aşterne in scris aceste adevăruri personale pe care mi le-a revelat în primii patruzeci de ani ai mei, adevăruri care mi-au modelat viata până acum.

Timpul pe care 1-am pus deoparte pentru a scrie această carte este de patruzeci de zile. Din nou, patruzeci de zile este, de asemenea, destul de semnificativ. Ploile din vremea lui Noe au durat patruzeci de zile, reprezentând judecata lui Dumnezeu. Aceste evenimente vorbesc despre un timp de intimitate cu Dumnezeu şi despre un timp de revelatie divină. Poporul din Ninive a petrecut patruzeci de zile pocăindu-se, iar Dumnezeu a crutat cetatea. Isus a postit patruzeci de zile şi patruzeci de nopti. A fost ispitit tot timp de patruzeci de zile şi a ramas pe pământ patruzeci de zile după înviere. Acestea şi multe alte referiri la patruzeci de zile in Biblie revelează perioade importante, când Dumnezeu poate transforma bărbati, femei şi natiuni care se pocăiesc.

Scopul meu este să-mi deschid inima înaintea Domnului si si permit ca revelația să se reverse în ea în urmatoarele patruzeci de zile In fiecare zi, pe măsură ce Domnul mă călăuzeşte, voi reflecta asupra unui adevăr spiritual al vietii, care m-a modelat, şi ti-l voi împărtăşi. Fiecare dintre cele patruzeci de capitole va prezenta o lecție de viață pe care am învătat-o de la Domnul şi modul cum această lectie de viată mi-a influentat viata. Rugăciunea mea este ca aceste lectții de viată să te încurajeze, să te zidească şi să te ajute în umblarea ta cu Hristos.

Detalii produs

Gold Books
9789735312961

Foaie tehnica

ISBN
9789735312961
Pagini
256