Un Singur Lucru

Joseph Prince

8.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Joseph Prince
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:31
ISBN:978-395-9333-14-6
Dimensiune:210 x 140 mm

Un singur lucru - să stai la picioarele lui Isus şi să petreci timp cu El.

Ştiai că o viaţă de succes începe cu o gândire bună? Nu vei putea trăi o viaţă din abundenţă având o gândire negativistă. Nu vei putea face o diferenţă în lumea în care trăieşti, dacă sloganul tău este: „nu se poate”!

Totuşi, drumul de la „imposibil” la „totul e posibil cu Dumnezeu” e atât de scurt. Totul porneşte de la o minte schimbată după voia lui Dumnezeu. Pentru aceasta, îţi punem la dispoziţie devoţionalul „Un singur lucru”, de 31 de zile, care te va ajuta să îţi transformi mintea şi să vezi lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu.
Se spune că e nevoie de 21 de zile pentru a schimba o hartă mentală. E nevoie de 3 săptămâni pentru a schimba o gândire de învins cu una de învingător, pentru schimba o mentalitate negativă cu una pozitivă. Pe măsură ce meditezi la adevărurile din această broşură, vei descoperi că mintea ta este schimbată şi, cu Isus, vei face lucruri la care nici nu ai îndrăznit să visezi înainte.

31 zile / 5 minute pe zi

Acest devoțional de 31 de zile te va ajuta să faci exact acest lucru, punând astfel o bază solidă pentru viața ta de credinţă. De asemenea, vei afla răspunsul la tot felul de probleme cotidiene, cum ar fi: sănătatea, întregirea și protecția din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu. Pe măsură ce citeşti acest devoțional în următoarele 31 de zile, vei experimenta dragostea uimitoare a lui Dumnezeu.

Editor Gold Books

Această broșură este un ghid excelent pentru cei care doresc să își transforme gândirea și să trăiască o viață de abundență în Hristos. Pe măsură ce meditezi la adevărurile prezentate în aceste 31 de zile, vei vedea o schimbare în mintea și inima ta. Este o lectură ușoară și accesibilă, ideală pentru cei care doresc să petreacă timp cu Isus și să crească în credință.

Trimite un review

Carti recomandate
Este supranatural
35 lei
Adauga in Cos
Revolutia Harului
50 lei
Adauga in Cos
10 motive pentru care este mai bine sa il ai pe Duhul Sfant
20 lei
Adauga in Cos
Incatusata
50 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.