Destinat sa Domnesti Devotional

Joseph Prince

50.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Joseph Prince
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:379
ISBN:978-395-9333-18-4
Dimensiune:225 x 140 mm

În acest context în care totul evoluează rapid, iar atenția noastră este solicitată din toate părțile, Isus ne transmite că avem nevoie doar de un lucru esențial - să ne așezăm la picioarele Lui și să-L lăsăm să ne slujească prin intermediul Cuvântului Său. Devoționalul "Destinat să domnești" ne oferă sprijin în acest sens, prin intermediul citirii meditațiilor zilnice, care ne vor conduce spre o înțelegere mai profundă a harului divin și a adevărurilor din Noul Testament. Va fi ocazia de a cunoaște inima plină de iubire a Tatălui și perfecțiunea lucrării terminate a lui Isus. Fiecare meditație va evoca credință, abordând aspecte practice precum înțelepciunea, vindecarea, satisfacerea tuturor nevoilor și protecția.

Așteaptă-te să trăiești experiența iubirii și harului uimitor al lui Dumnezeu, în timp ce te hrănești cu Cuvântul Său prin intermediul acestor meditații, și vei începe să te simți împlinit și să trăiești victorios!

JOSEPH PRINCE este una dintre vocile cele mai cunoscute din lume în ceea ce privește răspândirea Evangheliei harului, în special prin intermediul cărților sale și a programelor sale de televiziune, precum și ca vorbitor la conferințe. De peste două decenii, el predica Cuvântul lui Dumnezeu într-un mod revitalizant, accentuând măreția lui Isus. Joseph Prince este păstor senior al Bisericii Noua Creație din Singapore, o comunitate vibranta cu peste 32.000 de membri în fiecare duminică. Programul său de televiziune, "Joseph Prince Ministries", își propune să inspire și să edifice oamenii prin intermediul Evangheliei lui Isus Cristos.

Dumuta Daniel

Acest devoțional zilnic o să te țină aproape de Dumnezeu și de cuvântul Său

Editor Gold Books

Devoționalul Destinat să Domnești ne încurajează să lăsăm deoparte agitația lumii și să ne concentrăm asupra învățăturilor lui Isus Cristos, care ne vor ajuta să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine și să ne apropiem de Dumnezeu. Aceste meditații zilnice, scrise de Joseph Prince - unul dintre cei mai influenți propovăduitori ai harului - ne vor îndruma spre o înțelegere mai profundă a Cuvântului lui Dumnezeu și ne vor ajuta să trăim o viață împlinită și victorioasă. Prin această carte, vei descoperi iubirea și harul uimitor al lui Dumnezeu și vei începe să trăiești o viață mai înțeleaptă, vindecată și protejată.

Corneliu

O carte care iti va schimba viata.

Trimite un review

Carti recomandate
Trebuie sa existe ceva mai mult
35 lei
Adauga in Cos
Razboiul s-a terminat
35 lei
Adauga in Cos
Identitate prin Har
30 lei
Adauga in Cos
Deblocarea bogatiei din instantele cerului
30 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.