Bună dimineaţa, Duhule Sfânt

Benny Hinn

35.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Benny Hinn
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:177
ISBN:978-630-6622-23-8
Dimensiune:205 x 140 mm

"Bună Dimineața, Duhule Sfânt", scrisă de Benny Hinn, reprezintă o lucrare de referință ce a modelat profund spiritualitatea creștină modernă. Lansată în 1990, această carte explorează întâlnirea autorului cu Duhul Sfânt, împărtășind cu cititorii o viziune personală asupra influenței divine în cotidian.

Într-o zi geroasă de decembrie, în 1973, la Toronto, Benny Hinn trăiește o întâlnire care-i schimbă viața cu Duhul Sfânt. Această experiență de neuitat îi definește parcursul spiritual, prezentând Duhul Sfânt ca fiind palpabil și profund influent.

De-a lungul a opt ore fascinante, Hinn navighează prin emoții de uimire și fericire, dialogând cu Duhul prin scripturi. Această interacțiune divină îi aduce lămuriri, transformând spațiul său într-un loc de bucurie supranaturală și luminozitate.

Cartea nu doar că împărtășește această experiență personală remarcabilă, dar și invită cititorul să exploreze propria sa conexiune cu Duhul Sfânt. Hinn evidențiază că acest angajament spiritual transcende imaginația, oferind promisiunea unei transformări profunde.

Hinn continuă să relateze alte momente cheie, inclusiv participarea la un eveniment condus de evanghelista Kathryn Kuhlman în Pittsburgh, Pennsylvania, care îi întărește credința în puterea de transformare a Duhului Sfânt.

"Bună Dimineața, Duhule Sfânt" nu este doar o carte, ci un manual pentru cei în căutarea unei înțelegeri mai profunde a uneia dintre cele mai enigmatice și puternice dimensiuni ale credinței creștine. Prin povestea sa personală și lecțiile practice, Benny Hinn facilitează o cale autentică de a interacționa cu Duhul Sfânt, oferind o invitație de a experimenta prezența și puterea sa în moduri neașteptate.

Cartea încheie prin a încuraja cititorii să îmbrățișeze o existență în care fiecare zi începe cu recunoașterea Duhului Sfânt, acceptându-i îndrumarea și prezența neîntreruptă. Este un apel la o transformare continuă, o viață de credință autentică și descoperirea unei bucurii și păci dincolo de înțelegerea umană. "Bună Dimineața, Duhule Sfânt" persistă ca o sursă de inspirație esențială pentru cei dornici de a explora adâncimile spiritualității creștine și de a trăi o viață îmbogățită de compania Duhului Sfânt.

1. Pot Să Te Cunosc cu Adevărat?
2. Din Jaffa
3. La Marginea Pământului
4. Tradiție, Tradiție
5. Intim și Personal
6. A Cui Voce o Auzi?
7. Duh, Suflet și Trup
8. Vânt pentru Velele Tale
9. O Intrare Puternică
10. Loc pentru Duhul Sfânt
11. Doar la o Suflare de Tine
12. De Ce Plângi?
13. Cerul pe Pământ
14. Zece Ani Mai Târziu
15. Ghid de Studiu și Discuții
16. Mulțumiri
17. Despre Autor

Editor Gold Books

Bună Dimineața, Duhule Sfânt de Benny Hinn este o lectură captivantă ce explorează relația personală cu Duhul Sfânt. Cartea încurajează o conexiune profundă cu divinul, promițând transformare spirituală și oferind o perspectivă nouă asupra credinței creștine.

Trimite un review

Cum descrie Benny Hinn prima sa întâlnire profundă cu Duhul Sfânt?

Benny Hinn descrie prima sa întâlnire cu Duhul Sfânt ca fiind o experiență transformatoare, în care a simțit prezența palpabilă a Duhului într-o dimineață rece de decembrie din 1973, o experiență care i-a schimbat cursul vieții și l-a îndreptat pe un nou drum spiritual.

Ce înseamnă a avea o relație personală cu Duhul Sfânt, conform lui Benny Hinn?

Conform lui Benny Hinn, a avea o relație personală cu Duhul Sfânt înseamnă a-l cunoaște pe Duhul ca pe un îndrumător, mângâietor și tovarăș constant în viața de zi cu zi, care ne transformă spiritual și ne învață să urmăm voia lui Dumnezeu.

Cum poți să te apropii de Duhul Sfânt și să te pregătești să-L primești, potrivit experienței lui Hinn?

Potrivit experienței lui Hinn, apropierea de Duhul Sfânt și pregătirea pentru a-L primi implică deschiderea inimii, dorința sinceră de a-l cunoaște mai bine și a fi receptiv la îndrumarea Sa. Hinn subliniază importanța de a răspunde invitației Duhului și de a fi pregătit să primești vântul Duhului Sfânt în viața ta.

Care este rolul Duhului Sfânt în viața credincioșilor, după cum relatează Benny Hinn?

Benny Hinn evidențiază rolul Duhului Sfânt ca fiind esențial în viața credincioșilor, slujind ca îndrumător în adevăr, furnizor de confort și putere, și ca sursă de daruri spirituale. Duhul Sfânt este prezentat ca un agent activ al schimbării și transformării spirituale în viețile celor care îl primesc cu inima deschisă.

Cum a influențat experiența personală cu Duhul Sfânt modul în care Benny Hinn împărtășește Evanghelia?

Experiența personală profundă cu Duhul Sfânt l-a inspirat pe Benny Hinn să împărtășească Evanghelia cu o pasiune reînnoită, subliniind puterea transformătoare a Duhului Sfânt în predici și slujbe de vindecare. Această relație personală i-a oferit o înțelegere mai profundă a Scripturii și l-a motivat să încurajeze alți credincioși să caute o relație personală cu Duhul Sfânt.

Carti recomandate
Cum să devii o persoană care umblă pe apă
30 lei
Adauga in Cos
Viata din Abundenta
30 lei
Adauga in Cos
Putere Extrema
15 lei
Adauga in Cos
Traind in binele suprem al lui Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.