Puterea supranaturala a unei minti transformate

Bill Johnson

35.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Bill Johnson
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:212
ISBN:978-606-9572-33-7
Dimensiune:200 x 140 cm

"Puterea Supranaturală a unei Minți Transformate", scrisă de Bill Johnson, este o carte puternică care susține ideea că putem trăi o viață supranaturală. Aceasta ne încurajează să adoptăm o rutină spirituală, similară rugăciunii, închinării și citirii Scripturii, care ne poate duce la experimentarea minunilor în viața de zi cu zi.

Potrivit lui Johnson, vindecarea, eliberarea și manifestările miraculoase sunt o moștenire pe care Isus Cristos a lăsat-o tuturor urmașilor săi, pe care noi, ca urmași, suntem chemați să o îmbrățișăm. Prin cartea sa, el ne învață cum să îndepărtăm restricțiile religioase și să vedem propria noastră viață schimbată, persoanele pierdute fiind răscumpărate și comunitățile transformate.

Cartea încurajează cititorul să depășească o credință pur intelectuală, invitându-l să acceseze abundența autorității care lucrează miracole și să dezlănțuiască puterea gloriei lui Dumnezeu. Johnson, un pastor de a cincea generație cu o moștenire bogată în Duhul Sfânt, și soția sa slujesc o rețea în creștere de biserici care sunt unite în trezire, depășind barierele confesionale.

"Puterea Supranaturală a unei Minți Transformate" este un ghid inspirațional pentru cei care tânjesc să vadă Împărăția lui Dumnezeu manifestându-se pe pământ, așa cum este ea în ceruri. Aceasta este o lectură esențială pentru oricine este dornic să exploreze și să experimenteze puterea supranaturală care rezultă dintr-o minte transformată.

Prefață – Dick Mills
Prefață – Randy Clark
Prefață – Jack Taylor
Introducere
Capitolul 1 | Schimbă-ți mintea
Capitolul 2 | Devenind locuința lui Dumnezeu
Capitolul 3 | Revelație și înțelegere
Capitolul 4 | Înțelegerea este o experiență
Capitolul 5 | Devenind studenți ai miracolelor
Capitolul 6 | Fără vinovăție și iertați
Capitolul 7 | Aducerea aminte
Capitolul 8 | Făcând față nesiguranței
Capitolul 9 | Învăță de la trupul tău
Capitolul 10 | Visând cu Dumnezeu
Capitolul 11 | Moștenind supranaturalul
Capitolul 12 | „Da”-ul divin

Editor Gold Books

"Puterea Supranaturală a unei Minți Transformate" de Bill Johnson este o lectură esențială pentru cei care caută să trăiască o viață de miracole. Johnson combină înțelepciunea biblică cu experiența sa pentru a crea un ghid practic și inspirațional spre o viață spirituală activă. Cartea este o provocare pentru credința convențională, oferind o viziune revoluționară a posibilităților unei vieți trăite în puterea supranaturală a lui Dumnezeu.

Trimite un review

Care este principalul mesaj al cărții "Puterea Supranaturală a unei Minți Transformate"?

Mesajul principal este că fiecare creștin poate trăi o viață supranaturală, accesând puterea și gloria lui Dumnezeu prin transformarea minții.

Ce înseamnă să trăiești o viață supranaturală, conform lui Bill Johnson?

A trăi o viață supranaturală înseamnă a face activități spirituale o rutină, cum ar fi rugăciunea, închinarea și citirea Scripturii, și a experimenta vindecare, eliberare și semne miraculoase ca parte a moștenirii noastre în Isus Cristos.

Cum contribuie cartea la transformarea minții cititorului?

Cartea oferă învățături care ajută la îndepărtarea limitărilor religioase, promovând o perspectivă schimbată care permite o viață plină de miracole și transformare.

Ce înseamnă "accesarea abundenței autorității care lucrează miracole"?

Acesta se referă la posibilitatea fiecărui creștin de a experimenta și de a manifesta puterea miraculoasă a lui Dumnezeu în viața lor prin credință și prin a îmbrățișa puterea Duhului Sfânt.

Cine este Bill Johnson și care este experiența sa care îl califică să scrie această carte?

Bill Johnson este un autor respectat și pastor al Bisericii Bethel. El este parte a unei generații de pastori, cu o moștenire bogată în Duhul Sfânt, și împreună cu soția lui, el slujește o rețea în creștere de biserici unite în trezire.

Carti recomandate
Sanatate si Implinire prin Cina Domnului
18 lei
Adauga in Cos
Traind in binele suprem al lui Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos
Puterea imaginatiei
35 lei
Adauga in Cos
Resetarea economiilor din instanţele cerului
18 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.