Un Singur Lucru

Un Singur Lucru

8,00 RON
cu TVA
Referinta: un-singur-lucru

Un singur lucru - să stai la picioarele lui Isus şi să petreci timp cu El.


Acest devoțional de 31 de zile te va ajuta să faci exact acest lucru, punând astfel o bază solidă pentru viața ta
de credinţă. De asemenea, vei afla răspunsul la tot felul de probleme cotidiene, cum ar fi: sănătatea, întregirea
și protecția din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu.

Cantitate

  • Plata Online sau Ramburs Plata Online sau Ramburs
  • Livrare prin CURIER RAPID Livrare prin CURIER RAPID

Joseph Prince

ISBN: 978-2-95933-314-6

Un singur lucru - să stai la picioarele lui Isus şi să petreci timp cu El.

Ştiai că o viaţă de succes începe cu o gândire bună? Nu vei putea trăi o viaţă din abundenţă având o gândire negativistă. Nu vei putea face o diferenţă în lumea în care trăieşti, dacă sloganul tău este: „nu se poate”!

Totuşi, drumul de la „imposibil” la „totul e posibil cu Dumnezeu” e atât de scurt. Totul porneşte de la o minte schimbată după voia lui Dumnezeu. Pentru aceasta, îţi punem la dispoziţie devoţionalul „Un singur lucru”, de 31 de zile, care te va ajuta să îţi transformi mintea şi să vezi lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu. 
Se spune că e nevoie de 21 de zile pentru a schimba o hartă mentală. E nevoie de 3 săptămâni pentru a schimba o gândire de învins cu una de învingător, pentru schimba o mentalitate negativă cu una pozitivă. Pe măsură ce meditezi la adevărurile din această broşură, vei descoperi că mintea ta este schimbată şi, cu Isus, vei face lucruri la care nici nu ai îndrăznit să visezi înainte. 


31 zile / 5 minute pe zi

Acest devoțional de 31 de zile te va ajuta să faci exact acest lucru, punând astfel o bază solidă pentru viața ta de credinţă. De asemenea, vei afla răspunsul la tot felul de probleme cotidiene, cum ar fi: sănătatea, întregirea și protecția din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu. Pe măsură ce citeşti acest devoțional în următoarele 31 de zile, vei experimenta dragostea uimitoare a lui Dumnezeu.

Referinte specifice

Fii primul care scrie o recenzie !

Trimite un review