Jurnal - speranta si curaj

Fara autor

55.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Plati online securizate Plata securizata
Livrare internationala
Autor:Fara autor
Editura:Gold Books
Pagini:200

Jurnalul "Speranță și Curaj" este un obiect de inspirație și încredere pentru orice femeie care își dorește să-și exprime gândurile și sentimentele într-un mod personal și profund. Cu o copertă cartonată, elegantă și rezistentă, acest jurnal este un accesoriu de neînlocuit care adaugă o notă de stil și rafinament pe biroul oricărei femei.

Fiecare pagină albă, imaculată, a acestui jurnal așteaptă să fie umplută cu cuvinte, fie ele reflecții personale, idei inspirate sau rugăciuni profunde. Acest jurnal este un spațiu intim în care orice femeie poate explora și exprima propria spiritualitate și interioritate.

Un element distinctiv al acestui jurnal este prezența unui verset din Biblie în partea de jos a fiecărei pagini. Aceste versete, alese cu grijă, oferă o sursă constantă de inspirație și înțelepciune, încurajând reflecția și meditația. Ele reprezintă un memento al prezenței și iubirii lui Dumnezeu, transformând acest jurnal într-un tovarăș de neînlocuit în călătoria spirituală a oricărei femei.

În concluzie, jurnalul "Speranță și Curaj" este un cadou prețios pentru orice femeie. Este un obiect de frumusețe și semnificație, care încurajează reflecția, meditația și creșterea spirituală. Este un cadou care spune: "Valorez călătoria ta spirituală, gândurile tale profunde și credința ta neclintită".

Editor Gold Books

Jurnalul "Speranță și Curaj" este un tovarăș de neînlocuit pentru orice femeie în căutarea introspecției și creșterii spirituale. Versetele biblice de pe fiecare pagină adaugă o notă de inspirație și înțelepciune. Calitatea materialelor și designul elegant fac din acest jurnal un cadou perfect. Încurajează reflecția și oferă un spațiu intim pentru exprimarea gândurilor.

Trimite un review

Carti recomandate
Primind mantale din Instantele Cerului
30 lei
Adauga in Cos
Identitate prin Har
25 lei
Adauga in Cos
Revolutia Harului
50 lei
Adauga in Cos
Generatia Beniamin
18 lei
Adauga in Cos