Jurnal - speranta si curaj

Fara autor

55.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Fara autor
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:200
Dimensiune:205 x 150 mm

Jurnalul "Speranță și Curaj" este un obiect de inspirație și încredere pentru orice femeie care își dorește să-și exprime gândurile și sentimentele într-un mod personal și profund. Cu o copertă cartonată, elegantă și rezistentă, acest jurnal este un accesoriu de neînlocuit care adaugă o notă de stil și rafinament pe biroul oricărei femei.

Fiecare pagină albă, imaculată, a acestui jurnal așteaptă să fie umplută cu cuvinte, fie ele reflecții personale, idei inspirate sau rugăciuni profunde. Acest jurnal este un spațiu intim în care orice femeie poate explora și exprima propria spiritualitate și interioritate.

Un element distinctiv al acestui jurnal este prezența unui verset din Biblie în partea de jos a fiecărei pagini. Aceste versete, alese cu grijă, oferă o sursă constantă de inspirație și înțelepciune, încurajând reflecția și meditația. Ele reprezintă un memento al prezenței și iubirii lui Dumnezeu, transformând acest jurnal într-un tovarăș de neînlocuit în călătoria spirituală a oricărei femei.

În concluzie, jurnalul "Speranță și Curaj" este un cadou prețios pentru orice femeie. Este un obiect de frumusețe și semnificație, care încurajează reflecția, meditația și creșterea spirituală. Este un cadou care spune: "Valorez călătoria ta spirituală, gândurile tale profunde și credința ta neclintită".

Editor Gold Books

Jurnalul "Speranță și Curaj" este un tovarăș de neînlocuit pentru orice femeie în căutarea introspecției și creșterii spirituale. Versetele biblice de pe fiecare pagină adaugă o notă de inspirație și înțelepciune. Calitatea materialelor și designul elegant fac din acest jurnal un cadou perfect. Încurajează reflecția și oferă un spațiu intim pentru exprimarea gândurilor.

Trimite un review

Carti recomandate
Puterea supranaturala a unei minti transformate
35 lei
Adauga in Cos
Putere Extrema
15 lei
Adauga in Cos
Descopera cheile necesare pentru a ramane plin de Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos
Minunile Slavei
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.