Jurnal - Fiecare zi cu Dumnezeu

Fara autor

55.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Fara autor
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:200
Dimensiune:205 x 150 mm

Jurnalul "Fiecare zi cu Dumnezeu" este un cadou ideal și plin de semnificație, perfect pentru orice persoană care caută să se apropie de Dumnezeu în viața sa cotidiană. Designul său este atât elegant, cât și funcțional, cu o copertă cartonată robustă care nu numai că protejează paginile, dar adaugă și un strop de rafinament în orice birou sau bibliotecă.

Paginile sale albe și imaculate sunt o invitație deschisă pentru a scrie gânduri, reflecții, rugăciuni sau momente de inspirație. Acest jurnal devine un spațiu intim unde bărbații pot explora adâncimile propriului suflet și pot comunica cu Dumnezeu într-un mod foarte personal.

Ce îl face cu adevărat special sunt versetele biblice discrete imprimate la baza fiecărei pagini. Aceste versete aduc o doză de inspirație spirituală și înțelepciune, invitând la meditație și reflecție profundă. Ele sunt un memento constant al iubirii și prezenței lui Dumnezeu, făcând din acest jurnal un companion de nădejde în călătoria spirituală.

În concluzie, jurnalul "Fiecare zi cu Dumnezeu" este mai mult decât un simplu obiect; este un instrument de creștere spirituală și personală, un mod de a prețui și de a documenta călătoria de credință. Este un cadou care exprimă aprecierea pentru gândurile, credința și călătoria spirituală a persoanei care îl primește.

Trimite un review

Carti recomandate
Ucenic sau Admirator
45 lei
Adauga in Cos
Crescand copii puternici
35 lei
Adauga in Cos
Elemente: Bazele Credintei
30 lei
Adauga in Cos
Miracolul Tau Este In Gura Ta
18 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.