Urmareste comanda Urgent Cargus

pe pagina

Goldbooks.ro iti recomanda urmatoarele carti

In aceasta categorie din site vei gasi numeroase titluri crestine, semnate de autori internationali sau romani. Descopera aici carti crestine traduse pentru prima oara in limba romana de catre echipa Goldbooks.ro - precum urmatoarele materiale scrise de Joseph Prince: Destinat sa domnesti, Razboiul Spiritual, Un singur lucru, Sanatate si implinire prin Cina Domnului, Miracolul tau este in gura ta.

De asemenea, aici vei gasi si carti publicate de catre Bill Johnson, Randy Clark, Heidi Baker, Nicu Zaharie, Carlos A. Rodriguez si altii. Bucura-te de cele mai bune preturi din Romania si de livrarea rapida, oriunde in Romania! Comanda acum titlurile preferate!

 • Peste 1 milion de exemplare in limba engleza vandute Imbunatatita si usor de citit    "Vindecand bolnavii" este recunoscuta in intreaga lume ca fiind o carte clasica moderna despre vindecarea divina. T.L. Osborn a fost martorul vindecarii miraculoase a multor multimi de oameni care au ascultat si au crezut in puterea invierii lui Isus.

  30,00 lei
 • DESCARCA PRIMUL CAPITOL Identitate prin Har Mesajul acestei cărți este unul puternic și plin de viață. Pe măsură ce descoperi cine ești în Hristos și accepți ceea ce Dumnezeu spune despre tine, vei fi capabil să mergi din putere în putere, din victorie în victorie, experimentând în fiecare zi viața din belșug.

  24,00 lei
 • Sănătate și Împlinire prin Cina Domnului Această carte trebuie citită de toți cei care doresc să cunoască calea rânduită de Dumnezeu pentru a primi sănătate și împlinire.

  13,00 lei
 • Miracolul tau este in gura ta! Îl vei vedea pe Dumnezeu așa cum este El cu adevărat, prin intermediul a două istorisiri captivante din Vechiul Testament, pline de adevăruri puternice ale noului legământ.

  13,00 lei
 • Constransa de Iubire Daca esti pregatit sa renunti la un egoism supra apreciat de societatea superficiala in care traim, inseamna ca aceasta carte este pentru tine.

  26,00 lei
 • Invatand sa Iubim Povestea acestei carti cuprinde cinci ani din viata IRIS Ministries - o cursa cu suisuri si coborasuri, plina de miracole si nevoi coplesitoare. In aceasta naratiune sunt tesute invataturile lui Heidi Baker, care ne impartaseste din intelepciunea simpla si curata, dobandita in urma a 30 de ani de misiune si plantare de biserici.

  28,00 lei
 • Derstinat Pentru Infiere Cartea Predestinat pentru Înfiere este o invitație proaspătă la o întâlnire cu Însuși Cel care este dragostea adevărată.

  24,00 lei
 • Ghid Esential de Vindecare Nimeni nu doreste sa fie bolnav, nici o persoana nu merita sa isi piarda sanatatea. Aceasta carte traieste alaturi de tine paginile intunecate din viata tale, momente unde medicii nu au raspunsuri. "Ghid esential de vindecare" vine in ajutorul tau cu cele mai potrivite solutii si metode care au trecut peste veacuri, a caror...

  30,00 lei
 • Fata in fata cu Dumnezeu Dacă intimitate cu Dumnezeu este ceea ce vă doriți cu adevărat, atunci această carte este pentru voi. Față în față cu Dumnezeu este o carte care găzduiește cuvintele călătoriei sale spre țara promisă, spre a fi persoana chemată de Dumnezeu să fie. Dumnezeu nu lucrează numai în viața acestui autor, ci lucrează în fiecare dintre noi. 

  31,00 lei
 • Gazduirea Prezentei Lui Aceasta carte vorbeste despre cum poti fi o persoana care gazduieste Prezenta lui Dumnezeu. Desi toti credinciosii au, evident, Duhul lui Dumnezeu inauntrul lor, exista mai mult care iti permite sa fii atat de plin, incat sa reversi Duhul Lui in lumea ta.

  35,00 lei
 • Cand Cerul Invadeaza Pamantul Intr-adevar, oamenilor le este posibil sa umble in domeniul divin, iar Cristos a venit sa ne arate calea. Daca ne redescoperim adevarata identitate pe care o avem in El, atunci putem incepe sa intram in promisiunile lui Dumnezeu

  32,00 lei
 • Un singur lucru - să stai la picioarele lui Isus şi să petreci timp cu El. Acest devoțional de 31 de zile te va ajuta să faci exact acest lucru, punând astfel o bază solidă pentru viața tade credinţă. De asemenea, vei afla răspunsul la tot felul de probleme cotidiene, cum ar fi: sănătatea, întregireași protecția din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu.

  8,00 lei
1 - 12 din 17 produse