Puterea imaginatiei

Andrew Wommack

35.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:175
ISBN:978-606-9549-56-8

Prea adesea credincioșii se roagă pentru vindecare, dar nu o experimentează. Se roagă pentru prosperitate, dar nu o primesc. De ce? Pentru că ei nu știu să își folosească imaginația așa cum a intenționat Dumnezeu. Ei nu se văd vindecați. Nu se văd prosperi. Ei nu se văd victorioși. În Puterea imaginației, Andrew Wommack îți va dezvălui puterea imaginației tale și îți va explica cum o poți folosi, oferindu-ți speranță pentru viitor. Fără ea, nu vei împlini niciodată planul lui Dumnezeu pentru viața ta. Circumstanțele te vor distrage, iar greutățile te vor jefui. Cu ea, însă, nu ai cum să pierzi!

Puterea Imaginației de Andrew Wommack nu este doar o lucrare, ci o revelație spirituală profundă despre capacitatea inerentă a imaginației noastre de a ne influența viața de credință. În această operă transformațională, Wommack explorează legătura dintre imaginația noastră și promisiunile divine, dezvăluind cum această putere latentă poate accelera manifestarea binecuvântărilor în viețile noastre.

Această carte aruncă o lumină nouă asupra pasajelor biblice familiare, invitându-ne să le privim printr-o lentilă revoluționară. Într-o lume în care realitatea fizică și circumstanțele pot adesea părea copleșitoare, Wommack ne îndeamnă să recunoaștem și să valorificăm imaginația noastră ca pe o unealtă divină. În loc să vedem imaginația ca pe o simplă evadare de la realitate sau ca pe o distracție fără scop, autorul ne învață că este o resursă spirituală esențială.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei cărți este modul în care Wommack identifică obstacolele care ne pot împiedica imaginația și, implicit, conexiunea noastră cu Dumnezeu. De la îndoielile care ne năpădesc până la influențele negative externe, el ne oferă strategii pentru a ne purifica imaginația și pentru a ne alinia viziunea cu cea divină.

Nu subestima niciodată puterea imaginației tale! Andrew Wommack, autor și învăţător al Bibliei, a fost chemat în slujire în 1968. El ajunge la milioane de persoane prin seria de programe pentru radio şi televiziune "Adevărul Evangheliei" şi prin Colegiile Biblice Charis din toată lumea, cu sediul in Woodland Park, Colorado.

Pentru cei care sunt gata să își revoluționeze viața de credință și să descopere o nouă dimensiune a relației lor cu Dumnezeu, "Puterea Imaginației" este o lectură esențială. Este o carte care vă va provoca, vă va inspira și vă va echipa cu instrumentele necesare pentru a trăi o viață plină de putere și propunere divină. Fie ca fiecare pagină să vă aducă mai aproape de adevărata putere a imaginației voastre și de planul magnific pe care Dumnezeu îl are pentru voi.

Introducere
Capitolul 1 | Ce este imaginația?
Capitolul 2 | Veriga lipsă
Capitolul 3 | Limitare
Capitolul 4 | Developarea unei poze
Capitolul 5 | Nu doar teorie
Capitolul 6 | Pântecele tău spiritual
Capitolul 7 | Învingerea ispitei
Capitolul 8 | Trăind deasupra normei
Capitolul 9 | Câmpul de luptă
Capitolul 10 | Pomenire
Capitolul 11 | Nu ai decât de câștigat!
Capitolul 12 | O perspectivă eternă
Capitolul 13 | Credință activă
Capitolul 14 | Exercitându-ți credința
Capitolul 15 | Primii pași
Capitolul 16 | Puterea speranței
Capitolul 17 | Partenerul credinței
Capitolul 18 | Speranța vine din relație
Capitolul 19 | Perspectivă
Capitolul 20 | Procesul conceperii
Capitolul 21 | Învingerea păcatului la concepție
Capitolul 22 | Vorbind în viitorul tău
Primește-L pe Isus ca Mântuitor personal
Primește-L pe Duhul Sfânt
Despre autor

Adrian S.

Putem observa ca o idee rea devine mult mai rea cand incepem sa ne-o imaginam pusa in practica. O frica devine inspaimantatoare doar atunci cand ne facem timp sa ne imaginam efectele si cu cat ne imaginam mai tare, cu atat frica creste si ne determina sa actionam intr-un anume fel. Cum ar fi daca am refuza sa ne imaginam raul si ne-am consuma timpul imaginandu-ne Cuvantul lui D-zeu prinzand viata? Oare nu asta e credinta, sa iti imaginezi promisiunile pana cand esti impins sa actionezi intr-un anume fel?

Editor Gold Books

În Puterea imaginației, Andrew Wommack îți dezvăluie cheia vindecării, prosperității și a victoriei în viață: imaginația ta. Această carte te învață cum să îți folosești puterea imaginației, să te vezi vindecat, prosper și învingător, oferindu-ți speranță pentru un viitor luminos și împlinitor.

Trimite un review

Care este tema principală a cărții "Puterea Imaginației"?

Tema principală a cărții este despre puterea și importanța imaginației în viața creștină și cum aceasta poate influența și accelera manifestarea promisiunilor divine în viețile noastre.

Cum abordează Andrew Wommack relația dintre imaginație și credință?

Wommack argumentează că imaginația este o unealtă divină, care când este folosită corect, poate amplifica și intensifica credința noastră, permițându-ne să vedem dincolo de realitatea fizică și să ne aliniem cu viziunea lui Dumnezeu pentru viețile noastre.

Ce sfaturi oferă autorul pentru a ne folosi imaginația în mod eficient?

Autorul sugerează curățarea imaginației noastre de îndoieli și influențe negative externe, iar prin meditație și reflecție la Scriptură, să ne modelăm imaginația în conformitate cu Cuvântul lui Dumnezeu.

Care este legătura dintre imaginație și speranță, conform perspectivei lui Wommack?

Conform viziunii lui Wommack, imaginația alimentează speranța. Când ne folosim imaginația pentru a vizualiza promisiunile și planurile lui Dumnezeu, aceasta creează o speranță puternică în inimile noastre, oferindu-ne direcție și propunere.

În ce mod încurajează cartea cititorii să își activeze puterea imaginației?

Prin exemple biblice, cartea îndeamnă cititorii să recunoască, să valorifice și să își exerseze imaginația într-un mod care să susțină și să amplifice credința lor în promisiunile lui Dumnezeu.

Carti recomandate
Lider vertical
30 lei
Adauga in Cos
Tăind în echilibrul dintre har și credință
40 lei
Adauga in Cos
Destinat sa Domnesti
50 lei
Adauga in Cos
Este supranatural
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.