Puterea imaginatiei

Andrew Wommack

35.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Plati online securizate Plata securizata
Livrare internationala
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Pagini:175
ISBN:9786069549568

Prea adesea credincioșii se roagă pentru vindecare, dar nu o experimentează. Se roagă pentru prosperitate, dar nu o primesc. De ce? Pentru că ei nu știu să își folosească imaginația așa cum a intenționat Dumnezeu. Ei nu se văd vindecați. Nu se văd prosperi. Ei nu se văd victorioși. În Puterea imaginației, Andrew Wommack îți va dezvălui puterea imaginației tale și îți va explica cum o poți folosi, oferindu-ți speranță pentru viitor. Fără ea, nu vei împlini niciodată planul lui Dumnezeu pentru viața ta. Circumstanțele te vor distrage, iar greutățile te vor jefui. Cu ea, însă, nu ai cum să pierzi!

Nu subestima niciodată puterea imaginației tale! Andrew Wommack, autor și învăţător al Bibliei, a fost chemat în slujire în 1968. El ajunge la milioane de persoane prin seria de programe pentru radio şi televiziune "Adevărul Evangheliei" şi prin Colegiile Biblice Charis din toată lumea, cu sediul in Woodland Park, Colorado.

Editor Gold Books

În Puterea imaginației, Andrew Wommack îți dezvăluie cheia vindecării, prosperității și a victoriei în viață: imaginația ta. Această carte te învață cum să îți folosești puterea imaginației, să te vezi vindecat, prosper și învingător, oferindu-ți speranță pentru un viitor luminos și împlinitor.

Trimite un review

Carti recomandate
Da Drumul si Traieste
50 lei
Adauga in Cos
Autoritatea Credinciosului
35 lei
Adauga in Cos
Razboiul Spiritual
25 lei
Adauga in Cos
Mananca pana ajungi la viata si sanatate
50 lei
Adauga in Cos