Razboiul s-a terminat

Andrew Wommack

35.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:231
ISBN:978-606-9572-32-0
Dimensiune:205 x 140 mm

"Războiul s-a terminat" este o lucrare profundă și provocatoare a autorului și învățătorului biblic Andrew Wommack, care abordează unul dintre cele mai confuze și adesea greșit înțelese aspecte ale creștinismului: lupta cu păcatul și judecata.

Cartea explorează cu claritate ideea că cel mai lung conflict din istorie, care a durat 4.000 de ani, s-a încheiat în urmă cu 2.000 de ani prin sacrificiul lui Isus Cristos pe cruce. Wommack afirmă cu încredere că aceasta este o victorie definitivă asupra păcatului, în ciuda faptului că mulți creștini încă se luptă cu sentimentul de vinovăție și cu frica de judecată.

Folosindu-se de interpretarea lui originală și intuitivă a Scripturilor, Wommack aduce o nouă perspectivă asupra cuvintelor lui Isus, "S-a terminat". Autorul explică că aceste cuvinte nu reprezintă doar sfârșitul suferinței lui Isus, ci și începutul unei noi ere de pace și împăcare între Dumnezeu și oameni. Pacea despre care vorbește Isus nu este una între oameni, ci una între Dumnezeu și om, reprezentând reconcilierea finală a omului cu Dumnezeu prin eliminarea păcatului.

Subliniind ideea că păcatul nu mai este o problemă și că prețul a fost plătit o dată pentru totdeauna, Wommack îi asigură pe cititori că Dumnezeu nu Își reține binecuvântările din cauza păcatelor noastre. El ne provoacă să ne întrebăm dacă sacrificiul lui Isus a fost suficient pentru noi și dacă încă ne temem de pedeapsa pentru păcatele noastre.

"Războiul s-a terminat" ne invită să ne eliberăm de sentimentele de vinovăție și de frică care ne împiedică să primim binecuvântările pe care Dumnezeu ni le-a promis. Cartea se concentrează asupra libertății în Cristos, afirmând cu putere că Dumnezeu nu este furios pe noi. Acest mesaj de eliberare și de pace este esențial pentru orice creștin care caută să își aprofundeze înțelegerea harului lui Dumnezeu.

În concluzie, "Războiul s-a terminat" este o lectură obligatorie pentru orice creștin care dorește să trăiască o viață deplină de pace și bucurie în prezența lui Dumnezeu. Cu o abordare radicală și îmbărbătătoare, Wommack ne conduce către o înțelegere aprofundată a harului lui Dumnezeu și a libertății pe care ne

Capitolul 1 | Revelație intuitivă
Capitolul 2 | Locul important
Capitolul 3 | „Dumnezeu mă iubește!”
Capitolul 4 | Ce prețuiești?
Capitolul 5 | Pune bucuria înaintea ta
Capitolul 6 | Întotdeauna este mai bine să Îl alegi pe Dumnezeu
Capitolul 7 | Mulțumirea Îl proslăvește pe Dumnezeu
Capitolul 8 | Înflăcărat de amintire
Capitolul 9 | Adu-ți aminte de bunătatea Sa
Capitolul 10 | Puterea imaginației
Capitolul 11 | Imagini interioare
Capitolul 12 | Pregătește-ți inima
Capitolul 13 | Ce vezi?
Capitolul 14 | Războiul și inima
Capitolul 15 | Trăiește din inimă
Capitolul 16 | Sensibil față de Dumnezeu
Capitolul 17 | Meditează la Cuvânt
Concluzie
Bun venit în noua ta viață!

Trimite un review

Ce înseamnă afirmația "Războiul s-a terminat" în contextul acestei cărți?

Afirmația se referă la conflictul spiritual dintre umanitate și păcat, care, conform lui Wommack, a fost încheiat prin sacrificiul lui Isus pe cruce, aducând împăcare între Dumnezeu și om.

Cum abordează Wommack problema păcatului și a judecății în această carte?

Wommack susține că păcatul nu mai este o problemă deoarece prețul a fost plătit definitiv prin sacrificiul lui Isus. El explică că Dumnezeu nu Își reține binecuvântările din cauza păcatelor noastre și că nu trebuie să ne temem de judecată.

Care este scopul principal al acestei cărți?

Scopul principal al acestei cărți este de a elibera creștinii de sentimentele de vinovăție și frică legate de păcat, afirmând că războiul împotriva păcatului a fost încheiat și că Dumnezeu oferă har și binecuvântări, nu judecată.

Cum încurajează această carte cititorii să se raporteze la ideea de păcat și judecată?

Cartea încurajează cititorii să îmbrățișeze ideea că sacrificiul lui Isus a încheiat conflictul cu păcatul și a adus împăcare cu Dumnezeu. Prin urmare, nu trebuie să se mai simtă vinovați sau să se teamă de judecată.

Ce înseamnă, potrivit lui Wommack, că "Dumnezeu nu este furios"?

Potrivit lui Wommack, Dumnezeu nu este furios pe noi pentru păcatele noastre. În schimb, El ne-a oferit harul și împăcarea prin sacrificiul lui Isus, demonstrând astfel dragostea Sa neschimbată față de noi.

Carti recomandate
Cine ti-a spus ca esti gol?
35 lei
Adauga in Cos
Traind in binele suprem al lui Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos
Descopera cheile necesare pentru a ramane plin de Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos
10 motive pentru care este mai bine sa il ai pe Duhul Sfant
20 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.