Dumnezeu vrea sa fii sanatos

Andrew Wommack

35.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:242
ISBN:978-606-9549-55-1

Cristos a plătit pentru vindecarea trupului nostru la fel de complet cum a plătit pentru iertarea păcatelor noastre.

Multor oameni le este greu să creadă că Dumnezeu îi vrea sănătoși. Poate că ei suferă, în mod personal, sau poate că văd pe cineva drag îndurând boală și durere. În ambele cazuri, ei devin descurajați după ce rugăciunile lor par să rămână fără răspuns. Ei concluzionează apoi că Dumnezeu permite probabil ca acest lucru să se întâmple, sau și mai rău, că El l-a cauzat. Ambele variante sunt greșite și ambele pun sub semnul întrebării bunătatea lui Dumnezeu.

În cartea aceasta, Andrew împărtășește adevărul despre ceea ce a oferit deja dragostea și harul necondiționat al lui Dumnezeu. Vindecarea constituie o mare parte a acestei prevederi. Autorul răspunde la multe întrebări uzuale, inclusiv la cele despre țepușul în carne al lui Pavel, despre suveranitatea lui Dumnezeu și multe altele. Dacă tu sau cineva cunoscut aveți nevoie de vindecare, această carte este pentru tine.

Editor Gold Books

Cristos a plătit pentru vindecarea trupurilor noastre la fel de complet cum a plătit pentru iertarea păcatelor noastre. În această carte, Andrew Wommack răspunde la îndoielile noastre legate de voința lui Dumnezeu de a ne vindeca și ne arată cum să primim vindecarea pe care El ne-a pregătit-o prin harul Său necondiționat și dragostea Sa. Această carte este un ghid esențial pentru oricine care dorește să înțeleagă și să experimenteze vindecarea divină.

Trimite un review

Carti recomandate
Traind in binele suprem al lui Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos
Minunile Slavei
35 lei
Adauga in Cos
Eliberat de frica
20 lei
Adauga in Cos
Jurnal - speranta si curaj
55 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.