Nu-l limita pe Dumnezeu

Andrew Wommack

35.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:134
ISBN:978-630-6622-35-1
Dimensiune:140 x 205 mm

Cartea "Nu-L limita pe Dumnezeu: Imaginează-te având succes" de Andrew Wommack este un apel inspirațional la transformarea personală prin credință și la depășirea barierelor mentale care ne limitează potențialul. Autorul își deschide inima, relatând experiențele personale și revelațiile care l-au condus la o viață de succes neașteptat, transformându-l dintr-un individ introvertit într-un lider carismatic și un predicator cu impact global.

Cartea începe cu o poveste personală a lui Wommack despre o întâlnire divină din 1968 care i-a schimbat percepția despre Dumnezeu și propriul destin. O altă dată importantă menționată este 31 ianuarie 2002, când a primit un mesaj divin despre cum gândirea sa limitată împiedica lucrările pe care Dumnezeu dorea să le facă prin el. Acest mesaj a fost un punct de cotitură, determinându-l să-și schimbe viziunea asupra propriei capacități de a influența și de a fi folosit de Dumnezeu.

Structura cărții este clară și directă, împărțită în capitole ce abordează teme precum convingerile greșite, frica de riscuri, frica de succes și puterea imaginației. Fiecare capitol este construit pentru a demonta ideile preconcepute și pentru a oferi cititorilor instrumentele necesare pentru a-și reconfigura gândirea, convingându-i că pot realiza lucruri mai mari decât și-ar putea imagina.

Un aspect central al cărții este ideea că oamenii își limitează adesea potențialul prin credințe și atitudini autolimitative. Wommack argumentează că multe din limitele noastre sunt autoimpuse prin acceptarea unor norme sociale și culturale restrictive. El ne încurajează să respingem aceste norme și să ne imaginăm succesul ca fiind accesibil și realizabil.

Cartea nu este doar un manifest despre cum să nu ne limităm; este, de asemenea, un ghid practic care oferă exemple concrete și sfaturi despre cum să aplicăm principiile biblice în viața de zi cu zi pentru a depăși barierele mentale și spirituale.

Pe lângă valorile spirituale, "Nu-L limita pe Dumnezeu" abordează și aspecte pragmatice ale vieții, cum ar fi gestionarea fricii, importanța perseverenței și modul în care putem folosi imaginația ca un instrument puternic pentru realizare personală și profesională.

În concluzie, Andrew Wommack ne îndeamnă să recunoaștem și să activăm puterea divină din noi, să ne depășim convingerile limitative și să ne deschidem către un orizont de posibilități nelimitate. Cartea este o sursă de inspirație pentru toți cei care caută o schimbare radicală în perspectiva lor asupra vieții și succesului, fiind recomandată oricui dorește să trăiască o viață plină de realizări, depășindu-și propriile așteptări.

Introducere
Capitolul 1 | Convingeri greșite
Capitolul 2 | Îngrijorările acestei lumi
Capitolul 3 | Frica de risc
Capitolul 4 | Frica de oameni
Capitolul 5 | Frica de succes
Capitolul 6 | Imaginația
Cuvânt de încheiere
Primește-L pe Isus ca Mântuitor personal
Primește-L pe Duhul Sfânt
Despre autor

Editor Gold Books

Nu-L limita pe Dumnezeu este un ghid profund și inspirațional despre depășirea autolimitărilor prin credință și imaginație, cu sfaturi practice pentru a trăi o viață de succes dincolo de constrângerile noastre mentale și spirituale.

Trimite un review

Cum îl limitează oamenii pe Dumnezeu în viața lor?

Oamenii îl limitează pe Dumnezeu prin convingerile lor greșite, frica de riscuri, frica de succes și prin acceptarea unor norme sociale care le restrâng potențialul. Ei cred adesea că nu merită succesul sau că nu sunt capabili să realizeze mai mult.

Ce eveniment din viața autorului a schimbat modul în care îl percepe pe Dumnezeu?

Pe 23 martie 1968, Andrew Wommack a avut o întâlnire transformatoare cu Dumnezeu, care i-a schimbat complet percepția asupra lui Dumnezeu și a propriei sale vieți, conducându-l spre o carieră de succes în predicație.

Ce rol joacă imaginația în a nu-l limita pe Dumnezeu?

Imaginația joacă un rol crucial în eliminarea limitelor impuse lui Dumnezeu. Autorul subliniază importanța de a folosi imaginația pentru a vizualiza succesul și a depăși barierele mentale, creând astfel premisele pentru realizări mai mari.

De ce este important să ne confruntăm cu fricile noastre, conform cărții?

Confruntarea cu fricile este esențială pentru că frica ne împiedică să acționăm și ne limitează potențialul. Înfruntându-ne fricile, ne eliberăm de constrângeri și permitem lui Dumnezeu să lucreze în și prin noi fără restricții.

Ce sfat oferă Andrew Wommack pentru cei care se simt blocați în limitările lor?

Andrew Wommack încurajează cititorii să își schimbe modul de gândire, să respingă credințele autolimitative și să adopte o viziune bazată pe promisiunile și puterea lui Dumnezeu. El recomandă o conectare constantă la principiile biblice și la încrederea că Dumnezeu are planuri mai mari pentru fiecare dintre noi.

Carti recomandate
Trebuie sa existe ceva mai mult
35 lei
Adauga in Cos
Identitate prin Har
30 lei
Adauga in Cos
Razboinicul profetic
40 lei
Adauga in Cos
Destinat sa Domnesti
50 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.