Noua ta identitate si Duhul Sfant

Andrew Wommack

25.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:122
ISBN:978-606-9487-17-4
Dimensiune:205 x 140 mm

Este important să înţelegi ce s-a întâmplat când l-ai primit pe Isus ca Salvator al tău. Această cunoştinţă şi înţelegere va împiedica Cuvântul sădit în inima ta de la a fi furat de către Satan. Sunt mult mai multe lucruri în salvare decât ţi-ai putut închipui vreodată. Iertarea păcatelor nu a fost singurul lucru inclus în salvarea ta. Din perspectiva lui Dumnezeu, este doar începutul; un mijloc pentru a atinge un scop. Părtăşia este adevăratul scop. Acum, devino un discipol (ucenic şi urmaş) al lui Isus. Învaţă ce anume separă creştinismul de toate celelalte religii, cum vede Dumnezeu păcatele trecute, prezente şi viitoare; şi mult mai mult.

Este imposibil să trăieşti viaţa din belşug pe care Isus a asigurat-o fără Duhul Sfânt. Înainte ca ucenicii lui Isus să-L primească, erau slabi şi fricoşi. După ce L-au primit, fiecare din ei a devenit o gazdă a puterii miraculoase a lui

Dumnezeu, şi aceasta e disponibilă şi pentru tine.

Dacă crezi că Biblia este adevărată, atunci trebuie să crezi şi că botezul cu Duhul Sfânt este voia lui Dumnezeu pentru oricine. În această carte, Andrew stabileşte validitatea vorbitului în limbi, vorbeşte despre numeroasele daruri care îl acompaniază, împărtăşeşte alte beneficii mai puţin cunoscute, şi explică cum să începi să vorbeşti în limbi.

Introducere
SECŢIUNEA I – NOUA TA IDENTITATE
Partea I – Născut din nou
Capitolul 1 Înţelege-ţi mântuirea
Capitolul 2 Isus este Domn
Capitolul 3 De la moarte la viaţă

Partea II – Iubindu-L pe Dumnezeu
Capitolul 4 Fii botezat
Capitolul 5 Zideşte o temelie sigură
Capitolul 6 Alătură-te unei biserici locale
Capitolul 7 Cunoaşte-L în mod intim

A-L primi pe Isus ca Mântuitor al tău
SECŢIUNEA II – DUHUL SFÂNT
Capitolul 8 Vieţi umplute cu putere
Capitolul 9 Botezat cu Duhul Sfânt
Capitolul 10 Întreg pachetul
Capitolul 11 Primeşte-L astăzi
Capitolul 12 Vorbirea în limbi
Capitolul 13 Dovadă pentru zilele noastre
Capitolul 14 Zideşte-te
Capitolul 15 Interpretarea
Capitolul 16 Începe!
Primind Duhul Sfânt
Despre Autor

Editor Gold Books

Cartea "Noua ta identitate si Duhul Sfant" de Andrew Wommack este esențială pentru orice creștin care dorește să înțeleagă mai bine ce se întâmplă după ce acceptă pe Isus ca Salvator. Cartea oferă o perspectivă nouă și proaspătă despre ceea ce înseamnă să fii un ucenic al lui Isus și cum să trăiești o viață plină de putere prin Duhul Sfânt. Autorul ne îndeamnă să căutăm mai mult decât doar iertarea păcatelor și ne invită să descoperim scopul adevărat al mântuirii noastre - părtășia cu Dumnezeu. Prin intermediul cărții, învățăm cum să ne deschidem la puterea și darurile Duhului Sfânt, iar acest lucru poate face o diferență semnificativă în viața noastră de zi cu zi. Dacă vrei să trăiești o viață plină de putere și să înțelegi mai bine rolul Duhului Sfânt în viața ta, atunci această carte este o lectură obligatorie.

Trimite un review

Carti recomandate
Este supranatural
35 lei
Adauga in Cos
Revolutia Harului
50 lei
Adauga in Cos
Deblocarea bogatiei din instantele cerului
30 lei
Adauga in Cos
Ai deja totul
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.