Adevarata natura a lui Dumnezeu

Andrew Wommack

30.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:176
ISBN:978-606-9487-19-8
Dimensiune:205 x 140 mm

Ești în căutarea unei cărți care să îți schimbe înțelegerea despre Dumnezeu și să îți arate adevărata Sa natură? "Adevărata natură a lui Dumnezeu" scrisă de Andrew Wommack este exact ceea ce ai nevoie.

Este posibil să ai o imagine distorsionată a lui Dumnezeu, să crezi că este un Dumnezeu distant, un judecător implacabil sau poate chiar un Dumnezeu care îți trimite probleme și suferințe. Dar în această carte, Andrew Wommack dezvăluie adevărata natură a lui Dumnezeu, o natură plină de iubire, compasiune și milă.

De-a lungul cărții, Wommack oferă o perspectivă nouă și revoluționară asupra lui Dumnezeu și arată cum această perspectivă poate să îți transforme viața. El arată că Dumnezeu nu este un Dumnezeu care îți trimite probleme și suferințe, ci este un Dumnezeu care dorește să îți ofere viață în abundență, pace și bucurie.

Cu ajutorul acestei cărți, vei înțelege cum să te raportezi la Dumnezeu și cum să te deschizi la adevărata Lui natură. Vei descoperi cum să îți crești credința în iubirea lui Dumnezeu și cum să îți transformi relația cu El.

Una dintre cele mai puternice idei ale cărții este faptul că Dumnezeu ne iubește necondiționat și nu se uită la noi prin prisma greșelilor noastre. El dorește să ne ajute să ne depășim limitele și să ne atingem potențialul maxim.

Cu o abordare plină de compasiune, Wommack te îndeamnă să cauți adevărul despre Dumnezeu și să îți schimbi perspectiva. Această carte îți va permite să experimentezi pacea și bucuria care provin din a înțelege adevărata natură a lui Dumnezeu.

În concluzie, "Adevărata natură a lui Dumnezeu" este o carte care îți poate schimba viața și îți poate arăta că Dumnezeu nu este un judecător implacabil, ci un Dumnezeu plin de iubire, milă și compasiune. Începe astăzi să descoperi adevărata Lui natură și trăiește viața pe care El ți-a pregătit-o.

Introducere
Capitolul 1 | Este Dumnezeu Schizofrenic?
Capitolul 2 | Harul lui Dumnezeu în Vechiul Testament
Capitolul 3 | Scopul lui Dumnezeu Pentru Lege
Capitolul 4 | Viaţa Veşnică – Darul lui Dumnezeu
Capitolul 5 | Harul lui Dumnezeu Pentru cel Credincios
Capitolul 6 | Cunoaşterea Lui
Capitolul 7 | Bunătatea lui Dumnezeu în Slujire
Capitolul 8 | Noul Vin al lui Dumnezeu
Capitolul 9 | Puterea şi Bucuria în a fi Conştient de Dumnezeu
Încheiere

Editor Gold Books

O recomandare sigură pentru oricine caută să înțeleagă mai profund natura lui Dumnezeu și implicațiile acestui lucru asupra vieții lor, cartea "Adevărata natura a lui Dumnezeu" de Andrew Wommack este o lectură clară, revelatoare și profundă.

Trimite un review

Carti recomandate
Jurnal - cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile
55 lei
Adauga in Cos
Predarea Stafetei
20 lei
Adauga in Cos
Influențând Cei Șapte Munți din Instanțele Cerului
35 lei
Adauga in Cos
Daca as putea sa o iau de la capat
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.