Descopera cheile necesare pentru a ramane plin de Dumnezeu

Andrew Wommack

35.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:199
ISBN:978-606-9572-30-6
Dimensiune:205 x 140 mm

"Descoperă cheile necesare pentru a rămâne plin de Dumnezeu" este o lucrare esențială a reputatului autor și învățător biblic, Andrew Wommack. Este o carte cu o profundă înțelepciune, abordând nevoia creștinilor de a menține o conexiune consistentă și profundă cu Dumnezeu.

Wommack pune în lumina reflectoarelor neînțelegerile și luptele cu care se confruntă mulți creștini în încercarea de a rămâne în prezența lui Dumnezeu. Autorul abordează aceste provocări prin identificarea și explicarea 'cheilor' pentru a rămâne plin de Dumnezeu.

Cartea este o combinație armonioasă de teologie biblică și principii practice. Wommack scoate în evidență valoarea acestor chei esențiale, prezentându-le într-un mod simplu și accesibil. Ele sunt instrumente concepute să permită creștinilor să își mențină sensibilitatea față de Dumnezeu și să adâncească relația cu El în toate aspectele vieții lor.

Subliniind învățăturile biblice, Wommack îi îndrumă pe cititori către o înțelegere mai profundă a planului divin, alături de o cunoaștere mai deplină a naturii și caracterului lui Dumnezeu. Acest ghid spiritual încurajează cititorii să-și cultive prezența lui Dumnezeu în fiecare moment, indiferent de împrejurări.

Wommack, cu o experiență de peste cinci decenii în slujire, este cunoscut pentru abordarea sa pragmatică a Scripturilor. Prin această carte, el furnizează un plan concret pentru a trăi o viață plină de prezența lui Dumnezeu. Este o resursă neprețuită pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine cum să trăiască o viață autentică și împlinită în Hristos.

În final, "Descoperă cheile necesare pentru a rămâne plin de Dumnezeu" este o operă semnificativă și inspiratoare ce oferă o abordare nouă și practică pentru a înțelege și a experimenta prezența lui Dumnezeu. Este o lectură esențială pentru orice creștin care caută să aprofundeze și să întărească relația lor cu Dumnezeu, oferindu-le instrumentele necesare pentru a se menține plini de Dumnezeu în fiecare moment al vieții lor.

Capitolul 1 | Revelație intuitivă
Capitolul 2 | Locul important
Capitolul 3 | „Dumnezeu mă iubește!”
Capitolul 4 | Ce prețuiești?
Capitolul 5 | Pune bucuria înaintea ta
Capitolul 6 | Întotdeauna este mai bine să Îl alegi pe Dumnezeu
Capitolul 7 | Mulțumirea Îl proslăvește pe Dumnezeu
Capitolul 8 | Înflăcărat de amintire
Capitolul 9 | Adu-ți aminte de bunătatea Sa
Capitolul 10 | Puterea imaginației
Capitolul 11 | Imagini interioare
Capitolul 12 | Pregătește-ți inima
Capitolul 13 | Ce vezi?
Capitolul 14 | Războiul și inima
Capitolul 15 | Trăiește din inimă
Capitolul 16 | Sensibil față de Dumnezeu
Capitolul 17 | Meditează la Cuvânt
Concluzie
Bun venit în noua ta viață!

Trimite un review

Ce înseamnă să rămâi plin de Dumnezeu, conform viziunii lui Andrew Wommack?

Conform lui Wommack, a rămâne plin de Dumnezeu înseamnă a menține o conexiune constantă și profundă cu Dumnezeu. Aceasta implică sensibilitate la prezența Lui, manifestarea dragostei și a puterii Sale în viața noastră și a răspunde în mod corespunzător învățăturilor Sale.

Care sunt câteva dintre "cheile" pe care Wommack le propune pentru a rămâne plin de Dumnezeu?

În timp ce Wommack nu enumeră explicit cheile într-un mod simplificat, cartea sa sugerează că acestea ar putea include: menținerea unui inimii smerite și receptivă, cultivarea unei vieți de rugăciune și de studiu biblic constant, precum și practicarea iubirii și a bunătății în relațiile noastre.

Cum încurajează această carte cititorii să-și cultive relația cu Dumnezeu?

Cartea încurajează cititorii să-și cultive relația cu Dumnezeu printr-un amestec de principii teologice și practici spirituale, punând accent pe aplicarea consecventă a acestora în viața cotidiană.

Cum abordează Wommack problema vieții creștine caracterizată prin vârfuri și văi?

Wommack abordează această problemă identificând și explicând modul în care anumite practici și atitudini pot duce la o conexiune mai constantă cu Dumnezeu. El susține că prin aplicarea cheilor pe care le prezintă în carte, creștinii pot experimenta mai degrabă o creștere constantă decât un ciclu de vârfuri și văi.

De ce consideră Wommack că această carte este necesară pentru creștini?

Wommack consideră că această carte este necesară deoarece mulți creștini se luptă să mențină o conexiune constantă cu Dumnezeu. El oferă soluții concrete și accesibile prin care oamenii își pot aprofunda și întări relația cu Dumnezeu, indiferent de circumstanțele cu care se confruntă.

Carti recomandate
Egocentrismul
25 lei
Adauga in Cos
Patruzeci de ani si patruzeci de zile
30 lei
Adauga in Cos
10 motive pentru care este mai bine sa il ai pe Duhul Sfant
20 lei
Adauga in Cos
Autoritatea Credinciosului
40 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.