Mai ascutit decat o sabie cu doua taisuri

Andrew Wommack

35.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:168
ISBN:978-606-9529-91-1
Dimensiune:205 x 140 mm

Cartea "Mai ascutit decat o sabie cu doua taisuri" de Andrew Wommack este o lectură esențială pentru orice creștin care își dorește să înțeleagă puterea și importanța Cuvântului lui Dumnezeu în lupta spirituală. În paginile sale, autorul oferă o analiză profundă a Cuvântului, arătând cum aceasta este mai ascutită decât o sabie cu două tăișuri și cum poate fi folosită pentru a învinge planurile diavolului.

Andrew Wommack începe prin a explica cum Cuvântul lui Dumnezeu este diferit de orice altă carte sau literatură. El arată cum Cuvântul este divin și, prin urmare, are o putere supremă asupra lumii spirituale. În plus, el oferă exemple concrete despre cum Cuvântul poate fi folosit pentru a învinge tentațiile diavolului și pentru a obține victorie în lupta spirituală.

Una dintre cele mai bune părți ale cărții este modul în care autorul explica importanța meditării asupra Cuvântului lui Dumnezeu. El arată cum meditația poate fi folosită pentru a întări credința și a aduce pace și înțelegere în viața noastră. În plus, el oferă sfaturi practice despre cum să medităm asupra Cuvântului și cum să-l aplicăm în viața noastră de zi cu zi.

O altă caracteristică importantă a cărții este modul în care autorul arată cum Cuvântul poate fi folosit pentru a-i ajuta pe alții. El explică cum putem folosi Cuvântul pentru a-i ajuta pe cei care trec prin dificultăți și pentru a-i aduce la o cunoaștere mai profundă a lui Dumnezeu.

În general, cartea "Mai ascutit decat o sabie cu două tăișuri" este o lectură esențială pentru orice creștin care dorește să-și întărească credința și să învețe cum să lupte împotriva puterilor întunericului. Autorul oferă o perspectivă unică și profundă asupra Cuvântului lui Dumnezeu și arată cum acesta poate fi folosit pentru a ne ajuta să devenim victorioși în viața noastră spirituală.

Introducere
Capitolul 1 Adevăratul creştinism
Capitolul 2 Duhul Sfânt
Capitolul 3 Duh, suflet şi trup
Capitolul 4 Deja ai
Capitolul 5 Adevărata natură a lui Dumnezeu
Capitolul 6 Războiul s-a terminat
Capitolul 7 Harul, puterea Evangheliei
Capitolul 8 Trăind în echilibrul dintre har şi credinţă
Capitolul 9 Autoritatea credinciosului
Capitolul 10 Un mod mai bun de a te ruga
Capitolul 11 Efectele lăudării lui Dumnezeu
Capitolul 12 Înfrânează-ţi emoţiile
Capitolul 13 Descoperă secretul plinătății de Dumnezeu
Capitolul 14 Dumnezeu te vrea sănătos
Capitolul 15 Împietrirea inimii
Capitolul 16 Egoismul: rădăcina tuturor supărărilor

Editor Gold Books

Mai ascutit decat o sabie cu doua taisuri este o carte profundă și convingătoare, scrisă de Andrew Wommack, care îți va schimba perspectiva asupra puterii cuvântului lui Dumnezeu. Prin învățăturile sale, vei descoperi că cuvântul lui Dumnezeu este mai ascutit decât orice sabie cu două tăișuri și că este o armă puternică împotriva oricărei situații din viața ta. Această carte este o lectură obligatorie pentru oricine dorește să-și întărească credința și să-și descopere adevărata putere în cuvântul lui Dumnezeu. Andrew Wommack oferă învățături practice și inspiraționale care te vor ajuta să depășești orice încercare și să trăiești în biruință. În plus, vei descoperi cum să aplici cuvântul lui Dumnezeu în viața ta zilnică și să trăiești într-o credință puternică și autentică.

Trimite un review

Carti recomandate
Locul potrivit, Momentul potrivit
18 lei
Adauga in Cos
Autoritatea Credinciosului
35 lei
Adauga in Cos
Jurnal - Fiecare zi du Dumnezeu
55 lei
Adauga in Cos
Predarea Stafetei
20 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.