Prezentarea celor patru elemente esențiale ale maturității creștine

Andrew Wommack

18.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:56
ISBN:978-630-6622-19-1
Dimensiune:170 x 140 mm

Prezentarea celor patru elemente esențiale ale maturității creștine de Andrew Wommack, este un ghid profund pentru dezvoltarea spirituală în credința creștină. Autorul demontează concepția greșită că maturizarea spirituală este un proces greoi și neclar, subliniind că, conform Cuvântului lui Dumnezeu, există pași concreți și principii de bază care, odată aplicate, garantează o creștere spirituală automată și autentică.

Cartea începe cu o introducere care încurajează cititorul să abordeze materialele cu o atitudine deschisă, comparând acest proces cu modul în care o pisică reacționează când este mângâiată: uneori poate fi inconfortabil, dar scopul este creșterea și maturizarea. Wommack împărtășește apoi patru elemente esențiale pentru maturizarea creștină:

1. Devenirea unei jertfe vii: Autorul explică necesitatea de a oferi trupurile noastre ca un sacrificiu viu, sfânt și plăcut lui Dumnezeu, un act care reprezintă servirea noastră logică. El subliniază că acest proces implică renunțarea la sine și recunoașterea că mândria, sub orice formă, este un obstacol major în calea maturității spirituale.

2. Înnoirea minții: Wommack accentuează importanța de a nu ne conforma acestui lumii, ci de a fi transformați prin reînnoirea minții noastre, un proces care permite dovedirea voii bune, plăcute și desăvârșite a lui Dumnezeu. El folosește analogia semănatului pentru a ilustra cum Cuvântul lui Dumnezeu, odată plantat în inima noastră, poate produce automat schimbări pozitive.

3. Primirea puterii Duhului Sfânt: Cartea subliniază că viața creștină nu este doar dificilă, ci imposibilă fără puterea Duhului Sfânt. Wommack argumentează că Duhul Sfânt este esențial pentru depășirea limitelor cărnii și pentru o creștere și maturizare autentică.

4. Înțelegerea noii identități: Ultimul element esențial abordat este recunoașterea noii noastre identități în Cristos. Autorul explică că suntem o creație nouă, iar vechile noastre naturi au dispărut. El subliniază că înțelegerea și acceptarea acestei noi realități este crucială pentru a trăi o viață victorioasă.

Prezentarea celor patru elemente esențiale ale maturității creștine este un ghid valoros care oferă o înțelegere clară și practică a principiilor biblice pentru creșterea și maturizarea în credința creștină. Andrew Wommack folosește o abordare directă și plină de compasiune pentru a ajuta cititorii să navigheze prin provocările creșterii spirituale, încurajându-i să îmbrățișeze aceste patru elemente esențiale pentru o viață plină de sens și împlinire în Cristos.

Introducere
Devino o jertfă vie
Înnoiește-ți mintea
Primește puterea Duhului Sfânt
Înțelege-ți noua identitate
Primește-L pe Isus ca Mântuitor personal
Primește-L pe Duhul Sfânt
Despre autor

Editor Gold Books

Prezentarea celor patru elemente esențiale ale maturității creștine de Andrew Wommack oferă o perspectivă profundă și practică asupra creșterii spirituale, accentuând necesitatea renunțării la sine și primirea Duhului Sfânt.

Trimite un review

Ce reprezintă devenirea unei jertfe vii în contextul maturității creștine?

Devenirea unei jertfe vii implică oferirea trupurilor noastre ca un sacrificiu viu, sfânt și plăcut lui Dumnezeu, reprezentând servirea noastră logică. Acest proces necesită renunțarea la sine și recunoașterea că mândria sub orice formă este un obstacol major în calea maturității spirituale.

Cum contribuie înnoirea minții la maturizarea spirituală?

Înnoirea minții contribuie la maturizarea spirituală prin transformarea individului, permițându-i să dovedească voia bună, plăcută și desăvârșită a lui Dumnezeu. Procesul implică o schimbare a modului de gândire, aliniindu-ne gândurile cu Cuvântul lui Dumnezeu.

De ce este esențială primirea puterii Duhului Sfânt pentru maturizarea creștină?

Primirea puterii Duhului Sfânt este esențială deoarece viața creștină, în absența acestei puteri, nu este doar dificilă, ci imposibilă de trăit. Duhul Sfânt ne ajută să depășim limitele cărnii și să ne maturizăm autentic și profund în credința noastră.

Care este rolul recunoașterii noii identități în Cristos în maturizarea spirituală?

Recunoașterea noii identități în Cristos este crucială pentru maturizarea spirituală deoarece ne ajută să înțelegem că suntem o creație nouă; vechile noastre naturi au dispărut. Această conștientizare ne permite să trăim o viață victorioasă, împlinită și aliniată cu voia divină.

Cum poate un creștin să navigheze provocările creșterii spirituale, conform învățăturilor din această carte?

Un creștin poate naviga provocările creșterii spirituale prin adoptarea unei atitudini deschise și receptive față de principiile prezentate în carte, practicând în mod activ renunțarea la sine, înnoirea minții, primirea puterii Duhului Sfânt și recunoașterea și acceptarea noii identități în Cristos. Această abordare directă și empatică încurajează creșterea și maturizarea autentică în credința creștină.

Carti recomandate
Eliberat de frica
20 lei
Adauga in Cos
Viata din Abundenta
30 lei
Adauga in Cos
Puterea Cinei Domnului
30 lei
Adauga in Cos
Harul puterea evangheliei
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.