Gold Books

Adevarata natura a lui Dumnezeu - Andrew Wommack

30,00 lei
cu TVA
Cantitate

 

Plăți securizate prin EuPlatesc

 

Livrare rapidă prin curier

 

Retur în 14 zile de la plasarea comenzii

Ştiaţi că dacă o persoană L-ar cunoaşte cu adevărat pe Dumnezeu şi L-ar înţelege pe Dumnezeu ca Tatăl minunat care este, nu ar mai avea nici o dificultate în a-L crede sau a crede Cuvântul Lui?

A fost pus mult accent în corpul lui Cristos în ultimii ani pe învăţătura despre credinţă şi despre a confesa Cuvântul Lui, pentru a aduce credinţa. Eu cred în a vorbi ceea ce Cuvântul lui Dumnezeu spune, şi credincioşii trebuie să aibă credinţă în Dumnezeu, dar în acelaşi timp cred că marea majoritate a celor dintre noi au trecut cu vederea un aspect cheie, foarte important.

Să ai credinţă în cineva înseamnă să dezvolţi relaţia ta cu el până la punctul în care îl cunoşti atât de bine că te încrezi complet în el.

Cuvântul lui Dumnezeu e simplu. Un pastor pe care-l cu- nosc spune că e atât de simplu că trebuie să ai pe cineva care să te ajute să-l înțelegi greşit. Nu este nimic greu de înțeles în Cuvântul lui Dumnezeu. Problema cea mai mare e că oamenii nu-L aud cu adevărat. Oamenii se gândesc la ce au mâncat la micul dejun, la ceea ce vor mânca la prânz sau la diverse alte lucruri. Deci, înainte să explic ceea ce cred că este natura lui Dumnezeu, vă împărtăşesc mai întâi că unele din lucrurile care vi le voi spune pot părea oarecum dramatice.

Detalii produs

Gold Books
9786069487198

Foaie tehnica

Autor
Andrew Wommack
Editura
Gold Books

Descarca

Adevarata natura a lui Dumnezeu

Descarcă gratuit primul capitolul - Adevarata natura a lui Dumnezeu de Andrew Wommak

Descarca (164.9KB)