Urmareste comanda Urgent Cargus

Carti scrise de Joseph Prince

Cu peste douazeci de ani petrecuti in lucrarea crestina, Joseph Prince este astazi una din vocile importante din lumea evanghelica mondiala. Invataturile sale despre Evanghelia harului ajung la milioane de oameni, prin intermediul cartilor, a materialelor scrise de studiu, a televiziunii si a internetului. Joseph Prince participa la numeroase conferinte si predica Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod indraznet, proaspat, practic si plin de revelatii. La ora actuala, in limba romana au fost traduse urmatoarele sale titluri: Destinat sa domnesti, Razboiul Spiritual, Un singur lucru, Sanatate si implinire prin Cina Domnului, Miracolul tau este in gura ta. Toate aceste carti sunt disponibile pentru comanda, cu livrare rapida.

Fii inspirat de Evanghelia Harului si vei invata sa traiesti viata pe care Dumnezeu ti-a pregatit-o, inainte de intemeierea lumii!

 • Destinat sa Domnesti De ce numesc oamenii această carte „o gură de aer proaspăt“?Descoperă secretul de a domni peste orice adversitate, lipsă și obicei distructiv care te limitează în a experimenta succesul, împlinirea şi victoria de care ai fost destinat să te bucuri. 

  49,00 lei
 • Razboi Spiritual Menţionează doar cuvintele „război spiritual“ şi mulți oameni se vor gândi la lupte înverșunate cu diavolul. E adevărat că Satan încearcă să atace prin boală, depresie sau conflicte, însă Dumnezeu nu vrea ca noi să luptăm până la extenuare în acest război. Cuvântul lui Dumnezeu ne învaţă, mai degrabă, să ne odihnim.

  25,00 lei
 • Un singur lucru - să stai la picioarele lui Isus şi să petreci timp cu El. Acest devoțional de 31 de zile te va ajuta să faci exact acest lucru, punând astfel o bază solidă pentru viața tade credinţă. De asemenea, vei afla răspunsul la tot felul de probleme cotidiene, cum ar fi: sănătatea, întregireași protecția din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu.

  8,00 lei
 • Sănătate și Împlinire prin Cina Domnului Această carte trebuie citită de toți cei care doresc să cunoască calea rânduită de Dumnezeu pentru a primi sănătate și împlinire.

  13,00 lei
 • Miracolul tau este in gura ta! Îl vei vedea pe Dumnezeu așa cum este El cu adevărat, prin intermediul a două istorisiri captivante din Vechiul Testament, pline de adevăruri puternice ale noului legământ.

  13,00 lei
 • În această lume în care totul se desfășoară în ritm rapid, în care multe lucruri încearcă să ne atragă atenția, Isus ne spune că avem nevoie doar de un singur lucru – să stăm la picioarele Lui și să Îl lăsăm să ne slujească prin Cuvântul Său.

  49,00 lei
 • Rugăciunea de protecție Dumnezeu ne-a dat o rugăciune puternică de protecție - Psalmul 91 - prin care noi și familiile noastre putem găsi siguranță și eliberare din fiecare capcană a dușmanului.

  35,00 lei
1 - 7 din 7 produse