S-a Terminat cu Jocurile Mintii

Joseph Prince

18.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Plati online securizate Plata securizata
Livrare internationala
Autor:Joseph Prince
Editura:Gold Books
Pagini:120
ISBN:9783959333429
Format:170 x 110 mm

Găsește speranță și puterea de a te elibera.

Depresia te poate imobiliza și te poate face să crezi minciuni distructive. Îți poate fura speranța și poate deschide ușa către gânduri întunecate de sinucidere. Dacă te lupți cu o descurajare copleșitoare și te lupți ca să găsești un motiv pentru a trăi, atunci această carte a fost scrisă pentru tine.

Descoperă că nu ești singur și fără ajutor. Descoperă și de ce poți ieși din vale mai puternic. Dumnezeu te iubește în mod profund și chiar acum, lucrează în spatele cortinei pentru a face ca toate lucrurile să lucreze împreună pentru binele tău.

În S-A TERMINAT CU JOCURILE MINȚII găsești pași practici care te ajută să te eliberezi de anxietate și de disperare și afli adevăruri care îți vor conferi putere și speranță. Vei cunoaște un Mântuitor Care este un ajutor ce nu lipsește niciodată în nevoi, Care vine la tine în mijlocul furtunii tale. Nu renunța. Lupta este a Domnului și victoria ta se află în El!

Introducere
Capitolul 1 Nu ești singur
Capitolul 2 Dumnezeu lucrează în spatele cortinei pentru tine
Capitolul 3 Nu lăsa dușmanul să te deruteze
Capitolul 4 Pași practici pentru a te elibera
Cuvânt de încheiere
Promisiunile lui Dumnezeu pentru tine
Note
Resurse suplimentare

Editor Gold Books

Acesta este un ghid practic și încurajator pentru oricine care se confruntă cu depresie sau anxietate. Autorul oferă un mesaj de speranță și putere care vine din credința în Dumnezeu și în puterea Sa de a ne elibera de aceste probleme. Cartea este plină de adevăruri biblice și pasaje scripturale care ne ajută să înțelegem cum putem să ne luptăm cu gândurile negative și să trăim o viață mai plină de pace și de bucurie.

Trimite un review

Carti recomandate
Rugaciunea de Protectie
35 lei
Adauga in Cos
Putere Extrema
15 lei
Adauga in Cos
Speranta de neclintit
45 lei
Adauga in Cos
Inaltarea Vocii Profetice
45 lei
Adauga in Cos