Rugaciunea de Protectie

Joseph Prince

35.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Plati online securizate Plata securizata
Livrare internationala
Autor:Joseph Prince
Editura:Gold Books
Pagini:212
ISBN:9783959333177
Format:215 x 140 mm

"Rugăciunea de protecție" este o carte scrisă de Joseph Prince, un pastor recunoscut pentru predicile sale inspirate din Biblie. Cartea explorează puterea rugăciunii și modul în care aceasta ne poate proteja de pericolele lumii noastre.

Autorul explorează Psalmul 91 și explică cum rugăciunea poate fi o armă puternică împotriva răului și a pericolelor lumii noastre. El dezbate unele dintre învățăturile greșite care sunt adesea asociate cu acest Psalm și arată cum adăpostul Celui Preaînalt este disponibil tuturor celor care cred în Isus Hristos.

Prince oferă exemple concrete și rugăciuni pe care cititorii le pot utiliza în viața lor de zi cu zi pentru a se proteja de rău. El subliniază importanța credinței într-un Dumnezeu iubitor și protector și explică cum rugăciunea poate aduce pace și liniște în mijlocul stresului și a incertitudinii.

În final, autorul oferă un mesaj puternic de speranță și încurajare, arătând cum rugăciunea poate fi o cale de a ne apropia de Dumnezeu și de a trăi o viață plină de pace și bucurie. "Rugăciunea de protecție" este o carte inspirațională și practică, care va ajuta cititorii să se simtă mai protejați și încrezători în viața lor de zi cu zi.

Editor Gold Books

Cartea "Rugăciunea de protecție" oferă o perspectivă proaspătă și reconfortantă asupra puterii vindecătoare a rugăciunii și ne încurajează să ne bazăm pe adăpostul divin al lui Isus Cristos.

Trimite un review

Carti recomandate
Locul potrivit, Momentul potrivit
18 lei
Adauga in Cos
Razboiul Spiritual
25 lei
Adauga in Cos
Generatia Beniamin
18 lei
Adauga in Cos
Trebuie sa existe ceva mai mult
35 lei
Adauga in Cos