O Viata Care Merita Traita

Joseph Prince

18.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Joseph Prince
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:92
ISBN:978-395-9333-46-7
Dimensiune:170 x 110 mm

Vrei să trăiești o viață din abundență? Atunci fii conștient de Cristos! Atunci când devii conștient de El, de dragostea Lui pentru tine și de tot ceea ce a făcut la cruce pentru tine, vei dori să Îl pui în centrul vieții tale. Așadar, începe să te uiți la Isus! Începe să te concentrezi asupra frumuseții Sale. Începe să te bucuri de dragostea Sa. În felul acesta vei avea o viață care merită trăită!

Joseph Prince este una dintre cele mai cunoscute voci din întreaga lume care predică evanghelia harului. Este pastor senior al bisericii New Creation Church din Singapore, un vorbitor de renume internațional și autor al mai multor cărți creștine best seller, cum ar fi Destinat să domnești, Revoluția Harului și Rugăciunea de protecție. Joseph are o căsnicie fericită cu Wendy și doi copii.

1. Uită fanteziile
2. Provizii divine cu un scop
3. O viață centrată pe Cristos
4. Victoria lui Isus asigură victoria noastră

Editor Gold Books

"O viață care merită traită" îți arată cum să îți pui pe primul plan în viața ta pe Isus Cristos și să te concentrezi pe dragostea și harul Lui. Cartea îți oferă o nouă perspectivă asupra vieții și îți arată cum să te bucuri de o viață plină de înțelegere, bucurie și prosperitate. Joseph Prince împărtășește cu sinceritate propria experiență în această carte, încurajându-te să îți găsești propria cale către o viață care merită trăită.

Trimite un review

Carti recomandate
Nu-l limita pe Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos
Daca as putea sa o iau de la capat
35 lei
Adauga in Cos
Lider vertical
30 lei
Adauga in Cos
Cum să devii o persoană care umblă pe apă
30 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.