Generatia Beniamin

Joseph Prince

18.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Joseph Prince
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:85
ISBN:978-395-9333-40-5
Dimensiune:170 x 110 mm

Domnul i-a descoperit lui Joseph Prince faptul că generația de la sfârșitul vremurilor este generația Beniamin - o generație marcată de harul abundent al lui Isus și de favoare supranaturală. Alătură-te lui Joseph pe măsură ce împărtășește revelații proaspete și originale care localizează chemarea, identitatea și destinul acestei generații de pe urmă, de dinainte de răpire. Perspectivele revoluționare obținute din această carte te vor ajuta să îmbrățișezi și să experimentezi mărețul har care se află peste această generație, cea mai favorizată dintre toate - generația Beniamin!

1. Generația harului de la sfârșitul vremurilor
2. De ce har?
3. Harul este o Persoană
4. Pregătește-te pentru binecuvântările de la sfârșitul vremurilor!

Editor Gold Books

Această carte este o perspectivă proaspătă și revoluționară asupra generației de la sfârșitul vremurilor - generația Beniamin. Joseph Prince a descoperit că această generație este marcată de harul abundent al lui Isus și de favoare supranaturală. În cartea "Generația Beniamin", el împărtășește revelații originale care localizează chemarea, identitatea și destinul acestei generații de pe urmă, de dinainte de răpire. Această carte te va ajuta să înțelegi mai bine ce înseamnă să fii parte din generația Beniamin și să experimentezi mărețul har care se află peste ea.

Trimite un review

Carti recomandate
Schimbare fără efort
35 lei
Adauga in Cos
Vindecand bolnavii
40 lei
Adauga in Cos
Miracolul Tau Este In Gura Ta
18 lei
Adauga in Cos
Sanatate si Implinire prin Cina Domnului
18 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.