Minunile Slavei

Miriam Evans

35.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Miriam Evans
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:221
ISBN:978-630-6622-34-4
Dimensiune:205 x 140 mm

Minunile Slavei de Miriam Evans este o carte profundă și inspiratoare care vă invită într-o călătorie uluitoare în inima prezenței și puterii lui Dumnezeu. Prin paginile sale vibrante, Evans își împărtășește propria experiență cu Dumnezeu, oferind cititorilor o perspectivă autentică asupra modului în care prezența divină poate transforma vieți în moduri neașteptate și miraculoase.

Cartea dezvăluie întâlniri personale cu Dumnezeu care au culminat în minuni impresionante, de la vindecări fizice până la schimbări spirituale profunde. Evans împărtășește povești care nu doar că inspiră, dar și challengează credința cititorului, invitându-l să exploreze mai profund relația sa cu divinul. Ea vorbește despre cum să trăiești într-o așteptare constantă a miraculosului, evidențiind că, în prezența lui Dumnezeu, imposibilul devine posibil.

Pe lângă mărturiile personale, "Minunile Slavei" oferă înțelepciune practică și sfaturi despre cum să cultivi un spațiu în viața ta unde Dumnezeu să poată lucra în moduri puternice. Evans încurajează cititorii să devină parteneri activi cu Duhul Sfânt, descoperind că atunci când suntem deschiși și receptivi, Dumnezeu poate să intervină în moduri pe care ni le-am imaginat doar.

Prin stilul său sincer și povestirea captivantă, Evans nu doar că împărtășește experiențele sale, dar și creează un cadru în care cititorii pot reflecta asupra propriei lor călătorii spirituale. Cartea este o invitație de a îndrăzni să trăiești o viață plină de așteptări mari de la Dumnezeu, învățând să recunoști și să răspunzi la prezența Sa în viața de zi cu zi.

Pentru oricine caută să aprofundeze înțelegerea despre cum Dumnezeu lucrează în lume și în viețile noastre, "Minunile Slavei" este o resursă neprețuită. Este o carte care nu doar că informează, dar și transformă, invitând cititorii la o călătorie de descoperire personală și de întâlnire cu Dumnezeu în cele mai neașteptate moduri. Fie că ești un credincios matur sau cineva care încă explorează spiritualitatea, această carte îți va lărgi orizonturile și îți va întări credința, demonstrând că viața creștină este una plină de minuni și de posibilități infinite.

Cuvânt înainte de Bill Johnson
Cuvânt înainte de Randy Clark
Prefață
Introducere
Capitolul 1 | Marea trezire
Capitolul 2 | Minunile slavei
Capitolul 3 | Onoare
Capitolul 4 | Foame
Capitolul 5 | Risc
Capitolul 6 | Mărturie
Capitolul 7 | Foc
Capitolul 8 | Vocea trezirii
Capitolul 9 | Putere
Capitolul 10 | Fântânile trezirii spirituale
Capitolul 11 | Împărtășire
Lucrări citate
Despre autoare

Editor Gold Books

"Minunile Slavei" de Miriam Evans este o carte captivantă care explorează profundimea prezenței divine și impactul ei transformativ în viața credincioșilor. Prin mărturii personale și învățături inspirate, Evans ne invită să experimentăm o relație vie cu Dumnezeu, unde minunile devin realitate cotidiană. Această lucrare este un îndemn puternic pentru toți cei dornici să exploreze și să trăiască puterea autentică a Duhului Sfânt. O lectură esențială pentru căutătorii spirituali moderni.

Trimite un review

Ce reprezintă "Minunile Slavei" pentru Miriam Evans?

Pentru Miriam Evans, "Minunile Slavei" reprezintă intervențiile divine miraculoase care se întâmplă în prezența manifestată a lui Dumnezeu, unde credința și așteptarea se întâlnesc cu puterea Duhului Sfânt.

Cum a experimentat Miriam Evans prima dată puterea vindecătoare a lui Dumnezeu?

Miriam Evans a experimentat puterea vindecătoare a lui Dumnezeu încă din pântecele mamei, unde o intervenție divină a salvat-o pe ea și pe mama sa în timpul unei sarcini dificile, marcând începutul unei vieți pline de întâlniri supranaturale.

Care este rolul Duhului Sfânt în minunile pe care le descrie Evans în cartea sa?

Duhul Sfânt joacă un rol central în minunile descrise de Evans, fiind sursa și facilitatorul acestor intervenții divine. Prezența Sa aduce vindecare, eliberare și transformare, demonstrând că slava lui Dumnezeu este activă și accesibilă credincioșilor.

Ce lecție importantă învață cititorii despre rugăciune din experiențele lui Evans?

Cititorii învață că rugăciunea este mai mult decât o cerere adresată lui Dumnezeu; este un dialog continuu cu Creatorul, care ne deschide inimile pentru a primi și recunoaște intervențiile Sale miraculoase în viețile noastre.

Cum încurajează "Minunile Slavei" pe cititori să își schimbe perspectiva asupra vieții de credință?

Cartea încurajează cititorii să adopte o perspectivă a vieții de credință plină de așteptări active pentru intervenția lui Dumnezeu, îndemnându-i să trăiască într-o stare de deschidere față de prezența și puterea Duhului Sfânt, așteptându-se la minuni ca parte normală a vieții creștine.

Carti recomandate
Revolutia Harului
50 lei
Adauga in Cos
Daca as putea sa o iau de la capat
35 lei
Adauga in Cos
Vindecand bolnavii
40 lei
Adauga in Cos
Deblocarea bogatiei din instantele cerului
30 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.