Cum să devii o persoană care umblă pe apă

Andrew Wommack

30.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Andrew Wommack
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:128
ISBN:978-630-6622-17-7

În tumultul vieții, unde furtunile interioare și externe ne amenință constant pacea și stabilitatea, cartea lui Andrew Wommack, "Cum să devii o persoană care umblă pe apă", se dovedește a fi o ancoră de înțelepciune și un far de lumină. Inspirată de actul de credință uluitor al lui Petru, care, îndemnat de Isus, a pășit pe apele învolburate, această carte este un manifest al puterii credinței și al supremației divine în fața obstacolelor umane.

Andrew Wommack ne invită într-o călătorie transformatoare, redefinind conceptul de posibil și imposibil prin prisma credinței autentice și a încrederii neclintite în promisiunile divine. Fiecare pagină a cărții este îmbibată de adevăruri profunde și revelații care îndeamnă la acțiune, încurajând cititorul să părăsească zona de confort a "bărcii" și să pășească cu încredere pe "ape", spre destinul său.

Cu o abordare directă și plină de înțelepciune, Wommack disecă momentele de îndoială, frică și incertitudine, transformându-le în trepte spre o înțelegere mai profundă a propriei chemări și a planului divin. Cartea este nu doar o colecție de lecții teoretice, ci un manual practic, oferind strategii și principii prin care fiecare cititor poate să transforme provocările vieții în oportunități de creștere și afirmare spirituală.

"Cum să devii o persoană care umblă pe apă" nu este doar o carte; este o invitație la o viață trăită în plenitudinea potențialului uman, sub îndrumarea și în puterea celui Divin. Este un apel către toți cei care doresc să își depășească limitele, să trăiască autentic și să experimenteze minuni în viața de zi cu zi.

Pregătiți-vă să pășiți dincolo de ceea ce credeați că este posibil și să începeți o călătorie care va schimba nu doar percepția voastră despre Dumnezeu și credință, ci întreaga voastră existență. "Cum să devii o persoană care umblă pe apă" este mai mult decât o carte; este o transformare în așteptare.

Introducere
Capitolul 1 | Domnul a vorbit
Capitolul 2 | Ar fi trecut pe lângă ei
Capitolul 3 | Îndrăzniți
Capitolul 4 | Nu vă temeți
Capitolul 5 | Un cuvânt de la Dumnezeu
Capitolul 6 | Caută ceva mai mult
Capitolul 7 | Cum ceri?
Capitolul 8 | Ieși din barcă
Capitolul 9 | Fă un pas prin credință
Capitolul 10 | Credința Îi este plăcută lui Dumnezeu
Capitolul 11 | Din cauza necredinței
Capitolul 12 | Doar crede
Capitolul 13 | Necredința te va scufunda
Capitolul 14 | O credință pură
Capitolul 15 | Antrenează-te
Bun venit în noua ta viață!

Editor Gold Books

"Cum să devii o persoană care umblă pe apă" de Andrew Wommack este o explorare inspirațională a credinței și curajului. Cartea îndeamnă cititorii să părăsească siguranța "barcii" și să pășească în necunoscut, ilustrând prin lecții biblice cum, prin credință autentică și încredere în Dumnezeu, pot fi realizate lucruri extraordinare.

Trimite un review

Ce reprezintă "barca" în contextul vieții noastre personale?

Barca reprezintă acele zone de confort sau siguranță pe care ne temem să le părăsim, cum ar fi orașul natal sau relațiile familiare. Să ieși din "barcă" înseamnă să răspunzi chemării lui Dumnezeu, chiar dacă acest lucru presupune să pierzi anumite siguranțe sau prietenii.

Cum vede Dumnezeu încercările și eșecurile noastre?

Dumnezeu privește încercările noastre și eșecurile nu ca pe niște motive de condamnare, ci ca pe niște pași în procesul de ascultare și învățare. El apreciază faptul că cel puțin am ieșit din "barcă" și am încercat să urmăm calea Sa, chiar dacă nu totul a fost perfect.

Ce se întâmplă atunci când eșuăm în încercările noastre de credință?

Când eșuăm, nu trebuie să ne simțim dezamăgiți sau să ne temem de eșec. Dumnezeu este întotdeauna prezent pentru a ne ridica și a ne încuraja să încercăm din nou. El este mândru de eforturile noastre și ne încurajează să mergem înainte și să încercăm din nou.

Ce este mai important pentru Dumnezeu: succesul sau credința noastră?

Pentru Dumnezeu, credința este mult mai importantă decât succesul în sensul lumesc. Chiar dacă ai putea avea succes, onoare sau bogăție fără a avea încredere reală în Dumnezeu și fără a urma calea pe care El a stabilit-o pentru tine, aceasta ar fi considerată o eșec în ochii Lui. Adevăratul succes în ochii lui Dumnezeu vine din a avea încredere și a acționa în credință.

Ce ne învață Biblia despre relația dintre credință și placerea lui Dumnezeu?

Biblia ne învață că fără credință este imposibil să-i fim plăcuți lui Dumnezeu. Credința autentică presupune o încredere deplină în existența lui Dumnezeu și în faptul că El răsplătește pe cei care Îl caută cu sinceritate.

Carti recomandate
Traind in binele suprem al lui Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos
Ai deja totul
35 lei
Adauga in Cos
Sanatate si Implinire prin Cina Domnului
18 lei
Adauga in Cos
Rugaciunea de Protectie
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.