Lider vertical

Ionică Grigorescu

30.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Ionică Grigorescu
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:174
ISBN:978-606-9549-52-0
Dimensiune:205 x 140 mm

Lider vertical este o carte practică ce răspunde punctual, și sper nu foarte sofisticat, la întrebările unor lideri. Ea nu este o carte științifică, dar se folosește ici-colo de diferite concluzii din domeniu pentru a confirma ceea ce liderii trăiesc în activitatea lor de conducere zilnică. Dacă te aștepți să regăsești aici multe statistici și date ale unor cercetători, te anunț încă de la început că le vei găsi doar parțial. Cartea de față își propune să expună pe de-o parte experiențe reale din viața unor lideri, iar pe de altă parte modalități posibile de intervenție eficientă, folosind principiile unui leadership vertical, chiar dacă strategiile pot fi diferite, în funcție de specificul situației. Vei regăsi în ea obstacole comune liderilor, de la lipsa automotivării, până la ispita concentrării pe rezultate și nu pe ucenicii care pot obține rezultatele. Totodată, cartea conține și modalități de abordare ale acestor provocări. Ele sunt inspirate din realitate, au fost practicate, iar cele mai multe dintre ele au adus rezultate.

Capitolul 1 | Cine poate deveni lider?
Capitolul 2 | Care sunt calitățile unui lider vertical?
Capitolul 3 | Cum relaționează un lider?
Capitolul 4 | Este leadership-ul absolut?
Capitolul 5 | Cum își motivează liderul echipa?
Capitolul 6 | Cum găsesc timp pentru lucrurile importante?
Capitolul 7 | Cum poate un antreprenor să fie un lider mai bun?
Capitolul 8 | Cum influențează temperamentele leadership-ul?
Capitolul 9 | Cum identifică un lider oportunitățile?
Capitolul 10 | Liderul vertical are voie să renunțe?

Editor Gold Books

Lider vertical este o carte care oferă sfaturi și strategii practice pentru liderii de diferite niveluri și domenii de activitate. Autorul își propune să expună și să răspundă la unele dintre cele mai frecvente provocări cu care se confruntă liderii în activitatea lor de zi cu zi. Cartea este scrisă într-un stil simplu și ușor de înțeles, fără a se baza foarte mult pe date și cercetări științifice. În schimb, se folosește de experiențele și cazurile reale pentru a explica principiile unui leadership vertical eficient.

Trimite un review

Carti recomandate
Destinat sa Domnesti Devotional
50 lei
Adauga in Cos
Patruzeci de ani si patruzeci de zile
30 lei
Adauga in Cos
Noua ta identitate si Duhul Sfant
25 lei
Adauga in Cos
Vindecand bolnavii
40 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.