Devenind vocea lui Dumnezeu

Emma Stark

45.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Emma Stark
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:342
ISBN:978-630-6622-37-5
Dimensiune:205 x 140 mm

Devenind Vocea lui Dumnezeu de Emma Stark este un manual esențial pentru toți cei care simt chemarea profetică și doresc să aprofundeze acest dar divin. Cartea oferă o instruire avansată, abordând atât aspecte teoretice cât și practice ale profeției, într-un mod accesibil și profund.

Emma Stark, cunoscută pentru înțelepciunea și pasiunea ei profetică, ghidează cititorii printr-o călătorie biblică și spirituală, oferind claritate asupra rolului unui profet. Cartea este împărțită în două secțiuni majore: dezvoltarea ca profet și o analiză mai profundă a funcției profetice. Prima secțiune acoperă teme fundamentale precum diferențele dintre slujba de profet și darul profeției, importanța profeților în biserică și modul în care aceștia interacționează cu conducerea biblică. De asemenea, Emma explorează tipurile de profeți și modurile de revelație, oferind îndrumări clare pentru cei care doresc să se dezvolte în această chemare.

A doua secțiune oferă o analiză detaliată a provocărilor și responsabilităților unui profet, inclusiv modul de a profeți în structuri și sisteme, și importanța unei mentalități sănătoase pentru comunitatea profetică. Emma Stark abordează, de asemenea, subiecte sensibile precum tratarea rănilor interioare și navigarea emoțiilor divine precum mânia și mila.

Un aspect distinctiv al acestei cărți este angajamentul Emmei de a aduce lumină și înțelegere asupra complexităților vieții profetice. Prin exemple practice și activări profetice, cartea invită cititorii să își dezvolte darurile spirituale și să devină adevărate voci ale lui Dumnezeu în comunitățile lor. Emma încurajează o abordare practică și echilibrată a profeției, punând accent pe importanța responsabilității și integrității în slujirea profetică.

Devenind Vocea lui Dumnezeu nu este doar un ghid pentru cei care sunt la începutul călătoriei lor profetice, ci și pentru cei care sunt deja implicați activ în această slujire și doresc să aprofundeze și să își rafineze darurile. Emma Stark oferă perspective valoroase și învățături biblice solide, menite să echipeze și să inspire o nouă generație de profeți să trăiască în conformitate cu chemarea lor divină.

Această carte este o resursă prețioasă pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine rolul și responsabilitățile unui profet în biserica modernă. Cu o combinație de învățătură teologică profundă și sfaturi practice, Devenind Vocea lui Dumnezeu este un instrument indispensabil pentru dezvoltarea și maturizarea în darul profeției.

Achiziționează acum Devenind Vocea lui Dumnezeu și pornește într-o călătorie de transformare spirituală și descoperire a vocii divine în viața ta!

PREFAȚĂ
INTRODUCERE
SECȚIUNEA ÎNTÂI: DEZVOLTÂNDU-TE CA PROFET
- Capitolul 1 | Ce este un profet?
- Capitolul 2 | Slujba de profet versus darul profeției
- Capitolul 3 | Profeții și cele cinci slujbe
- Capitolul 4 | Profeții și biserica
- Capitolul 5 | Profeții și conducerea biblică
- Capitolul 6 | Devenind un profet
- Capitolul 7 | Cum sunt profeții?
- Capitolul 8 | Tipuri de profeți
- Capitolul 9 | Cele trei moduri de revelație
- Capitolul 10 | Înțelegând rolul profetului

SECȚIUNEA A DOUA: O ANALIZĂ MAI PROUNDĂ
- Capitolul 11 | Profețind în structuri și sisteme
- Capitolul 12 | Mentalitate și comunitatea unui profet prosper
- Capitolul 13 | Tratându-ne rănile
- Capitolul 14 | Mânie și furie, dragoste și milă
- Capitolul 15 | Profeții și relațiile
- Capitolul 16 | Ce înseamnă un profet fals?
- Capitolul 17 | Devenind o voce utilă
- Capitolul 18 | Al doilea val
- Capitolul 19 | Profeți, națiuni și oameni
- Capitolul 20 | Devenind un profet al celui de-al doilea val
- Capitolul 21 | Cum comunicăm revelația
- Capitolul 22 | Un cuvânt din partea Domnului pentru profeții celui de-al doilea val acum

Editor Gold Books

Devenind Vocea lui Dumnezeu de Emma Stark este un ghid esențial pentru cei cu dar profetic, oferind instruire avansată și perspective profunde asupra rolului profeților în biserică. O lectură indispensabilă pentru dezvoltarea spirituală și maturizarea profetică.

Trimite un review

Ce este un profet?

Un profet este un purtător de cuvânt divin care comunică voința și mesajele lui Dumnezeu către oameni. Aceștia au o chemare specială de a transmite revelații și de a ghida comunitățile pe baza comunicării divine pe care o primesc.

Care este diferența dintre slujba de profet și darul profeției?

Slujba de profet implică o chemare de viață întreagă și o poziție de autoritate spirituală în cadrul bisericii, în timp ce darul profeției poate fi experimentat de orice credincios prin manifestări ocazionale ale Duhului Sfânt pentru edificarea și încurajarea comunității.

Cum pot profeții să navigheze între mânia și mila lui Dumnezeu?

Profeții trebuie să echilibreze comunicarea judecății și a dragostei lui Dumnezeu. Ei trebuie să fie capabili să transmită mesajele de corectare și consecințele păcatului, dar și să aducă cuvinte de compasiune și har, reflectând astfel întregul caracter divin.

Ce înseamnă să devii un profet al celui de-al doilea val?

A deveni un profet al celui de-al doilea val implică o aprofundare în relația cu Dumnezeu și o înțelegere profundă a emoțiilor și gândurilor Sale. Acești profeți trebuie să fie pregătiți să navigheze în contexte complexe și să aducă revelații relevante pentru vremurile actuale.

De ce este important ca profeții să audă și să asculte de Dumnezeu în mod regulat pentru propriile lor vieți?

Este esențial ca profeții să își mențină o conexiune constantă și personală cu Dumnezeu pentru a evita să transfere nevoile lor personale în mesajele profetice destinate altora. Aceasta asigură claritatea și puritatea profeției și permite profetului să fie un canal autentic al voinței divine.

Carti recomandate
Vindecand bolnavii
40 lei
Adauga in Cos
S-a Terminat cu Jocurile Mintii
18 lei
Adauga in Cos
Un Singur Lucru
8 lei
Adauga in Cos
Destinat sa Domnesti Devotional
50 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.