Eliberat de frica

Emma Stark

20.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Emma Stark
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:111
ISBN:978-630-6622-36-8
Dimensiune:205 x 140 mm

Descoperă calea către eliberare și victorie spirituală cu noua carte a Emmei Stark, Eliberat de Frică: Cum să trăiești victorios în vremuri de criză. Publicată de Editura Gold Books, această carte te va ghida printr-o transformare profundă, oferindu-ți uneltele necesare pentru a depăși frica și anxietatea.

Emma Stark, renumită pentru învățăturile sale profetice și ministerul ei de eliberare, îți oferă în această carte un ghid practic și accesibil pentru a te elibera de fortărețele demonice ale fricii și durerii. Cartea este concepută pentru a te ajuta să te realiniezi spiritual, să îți redobândești pacea interioară și să te împuternicești prin puterea rugăciunii și a decretelor divine.

Ce vei găsi în carte:
- Puterea rugăciunii: Cartea include rugăciuni specifice de activare care te vor ajuta să declanșezi procesul de eliberare în viața ta. Aceste rugăciuni sunt menite să te conecteze cu puterea lui Dumnezeu și să îți aducă pacea și liniștea necesare pentru a depăși frica.

- Decrete puternice: Emma te îndeamnă să rostești decrete puternice care să te ajute să învingi demonii fricii, anxietății și durerii. Aceste decrete sunt gândite pentru a te elibera radical și pentru a-ți transforma viața într-una de victorie spirituală.

- Sfaturi practice: În carte vei găsi sfaturi practice despre cum să scoți demonii și cum să închizi ușile deschise care permit influențele demonice să intre în viața ta. Emma oferă o abordare detaliată și structurată a procesului de eliberare, bazată pe experiența și cunoștințele ei profetice.

- Transformarea personală: Eliberat de Frică nu este doar o carte despre eliberare spirituală, ci și despre transformarea personală. Vei învăța cum să îți schimbi mentalitatea, să adopți o atitudine de bucurie și pace și să trăiești fără frică și durere.

- Călătorie de eliberare: Cartea te invită să pornești într-o călătorie practică de eliberare spirituală, în care vei explora puterea lui Dumnezeu și libertatea pe care El ți-a dat-o. Este o călătorie în care vei învăța să te confrunți cu demonii fricii și să îți recapeți controlul asupra vieții tale spirituale.

Despre autoare:
Emma Stark este o profetesă renumită și fondatoarea Centrului Profetic Glasgow. Cunoscută pentru darul său profetic și capacitatea de a aduce eliberare spirituală, Emma a ajutat mii de oameni să își recapete libertatea spirituală și să trăiască vieți pline de victorie. Cartea Eliberat de Frică reflectă dedicarea ei pentru a ajuta oamenii să înțeleagă puterea lui Dumnezeu și să trăiască fără frică și anxietate.

Eliberat de Frică este mai mult decât o simplă lectură; este un ghid esențial pentru oricine dorește să trăiască o viață eliberată de frică și plină de bucurie și pace. Alătură-te Emmei Stark în această călătorie de eliberare spirituală și descoperă cum poți trăi victorios în vremuri de criză.

Introducere:
Capitolul 1 | Isus: Puterea supremă!
Capitolul 2 | Bucurie și pace, nu frică și durere
Capitolul 3 | Mentalitatea eliberării
Capitolul 4 | Activitatea de eliberare
Capitolul 5 | Sfaturi importante pentru scoaterea demonilor
Capitolul 6 | Ușile deschise și rugăciunile pentru închiderea lor
Prima ușă deschisă: Problemele generaționale
A doua ușă deschisă: Blestemele
A treia ușă deschisă: Parteneriatul cu păcatul
A patra ușă deschisă: Neiertarea
Capitolul 7 | Ce urmează acum? Îngrijirea de după
Capitolul 8 | Viitorul: stabilind tonul în toiul carantinei!
Despre Emma Stark

Editor Gold Books

Eliberat de Frică de Emma Stark este o lectură indispensabilă pentru oricine dorește să depășească frica și anxietatea. Ghidul practic și profund oferă unelte eficiente pentru eliberare spirituală și transformare personală. Recomandat pentru o viață de victorie și pace.

Trimite un review

Cum îți poți evalua nivelul de frică din viața ta?

Pentru a-ți evalua nivelul de frică, este recomandat să îți iei un moment pentru a te gândi cu atenție la această întrebare și apoi să te evaluezi pe o scară de la unu la o sută. Apoi, întreabă-L pe Duhul Sfânt dacă te-ai evaluat corect și să îți arate dacă ești plin de frică sau lipsit de frică.

Ce trebuie să faci pentru a scoate demonii din viața ta?

Pentru a scoate demonii, trebuie să rostești rugăciuni și decrete specifice, cum ar fi: „Isuse, vin înaintea tronului Tău și folosesc Numele Tău, care este mai presus de orice alt nume. În Numele lui Isus, le spun tuturor demonilor care mi-au chinuit viața: Astăzi părăsiți trupul meu.” Este important să inspiri adânc și apoi să sufli pentru a ajuta la eliminarea demonilor.

Ce este necesar pentru a închide ușile deschise care permit influențele demonice?

Pentru a închide ușile deschise care permit influențele demonice, este important să te pocăiești de păcatele tale și să renunți la acordurile cu forțele întunericului. Rugăciunea specifică include mărturisirea păcatelor și cererea de iertare de la Dumnezeu, precum și renunțarea la orice blesteme și influențe demonice.

Poate un creștin să aibă un demon?

Da, un creștin poate avea un demon. Este important să înțelegem că prezența unui demon nu înseamnă posesie completă, ci mai degrabă influență sau opresiune. Este necesar să practici eliberarea constantă prin rugăciune și renunțare la păcat.

Ce trebuie să faci după ce ai experimentat eliberarea de demoni?

După eliberarea de demoni, este esențial să te umpli cu Duhul Sfânt și să menții o viață de rugăciune și pocăință. Este recomandat să te odihnești, să mănânci sănătos și să petreci timp în prezența lui Dumnezeu pentru a te stabiliza în noua ta libertate spirituală.

Carti recomandate
Generatia Beniamin
18 lei
Adauga in Cos
Putere Extrema
15 lei
Adauga in Cos
Cum să devii o persoană care umblă pe apă
30 lei
Adauga in Cos
Trebuie sa existe ceva mai mult
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.