Inaltarea Vocii Profetice

Alph Lukau

45.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Alph Lukau
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:264
ISBN:978-606-9487-13-6
Dimensiune:230 x 150 mm

Înălțarea vocii profetice este o carte educativă și revoluționară, care tratează adevăruri biblice despre profetic și funcționarea sa practică în vremea noastră. Această carte este o unealtă deosebită a Duhului Sfânt, dedicată clarificării profeticului în trupul lui Cristos și ridicării unei armate de prooroci ai vremurilor din urmă pentru Domnul.

Profeticul este cea mai veche și mai documentată lucrare de slujire din Biblie, totuși cea mai puțin cunoscută în generația actuală. Nicio altă lucrare de slujire nu este cunoscută ca fiind mai eficientă în Împărăția lui Dumnezeu decât profeticul. Biblia, cea mai sfântă carte pe care o avem în Împărăția lui Dumnezeu, este o carte profetică; nașterea Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos a fost împlinirea unui cuvânt profetic. Dumnezeu restaurează profeticul în biserică și îi cheamă pe toți fiii și fiicele Sale să fie profetici.

Lumea de azi proslăvește individualismul și independența față de Dumnezeu ca fiind o cale spre libertate, ceea ce face ca însăși natura fundamentală a lui Dumnezeu să fie irelevantă. Cu toate acestea, revelațiile puternice, bine documentate și călăuzite de Duhul din Înălțarea vocii profetice demonstrează puterea infailibilă a lui Dumnezeu și instituie din nou supremația Sa printre oameni.

Această carte îți va oferi fundația biblică a profeticului, te va ajuta să îți descoperi chemarea sau darul pentru el și va aprinde în tine focul lui. Cred, fără nicio îndoială, că această carte va revoluționa viețile celor care o citesc și va restaura în lume gloria Dumnezeului atotputernic.

Nimic nu îmi oferă o bucurie mai mare decât să fiu o binecuvântare, slujind pe cineva. Am scris această carte în ascultare de Duhul Sfânt, încredințat că oricine o citește va fi edificat, educat și împuternicit în cunoașterea profeticului. Dedic această carte familiei AMI și tuturor celor chemați la lucrarea de slujire profetică. Aceasta este cartea ta. Fie ca ea să te crească în Dumnezeu și să te pregătească pentru misiunea profetică a bisericii pe pământ, în aceste vremuri de pe urmă.
Cu drag,
Alph Lukau

Introducere
Capitolul 1: Vocea profetică înainte de Lege
Capitolul 2: Instituția vocii profetice
Capitolul 3: Sfârșitul vocii profetice
Capitolul 4: Ungerea, darul și chemarea profetică
Capitolul 5: Cine este un profet?
Capitolul 6: Cuvântul de înțelepciune
Capitolul 7: Cuvântul de cunoștință
Capitolul 8: Profeți mincinoși
Capitolul 9: Atitudinea corectă față de un profet
Capitolul 10: Atitudinea corectă față de profeție

Editor Gold Books

Această carte îți va oferi o fundație solidă a învățăturilor biblice despre profetic, te va ajuta să îți descoperi chemarea și darurile pentru această slujbă, și îți va insufla pasiunea și entuziasmul de care ai nevoie pentru a-ți urma chemarea cu credință și curaj.

Trimite un review

Carti recomandate
Razboiul Spiritual
25 lei
Adauga in Cos
O Viata Care Merita Traita
18 lei
Adauga in Cos
Ceruri Deschise
35 lei
Adauga in Cos
Ochi de Vultur
25 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.