Modul de viata

Bill Johnson

40.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Bill Johnson
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:277
ISBN:978-606-9572-34-4
Dimensiune:200 x 140 cm

"Modul de Viață" scrisă de Bill Johnson este o explorare profundă și plină de inspirație a cum putem trăi într-un mod care reflectă puterea și măreția lumii supranaturale. Scris de un pastor respectat și lider al Bisericii Bethel, această carte oferă cititorilor o perspectivă din interior a vieții într-o cultură a miracolului.

Cartea se bazează pe peste patru decenii de experiență personală a lui Johnson cu Duhul Sfânt și oferă îndrumări detaliate despre cum să trăim o viață care reflectă valorile Împărăției lui Dumnezeu. El ne îndeamnă să creăm un "efect de seră" supranatural, care are impact asupra lumii din jurul nostru și ne îndrumă să susținem un flux constant al puterii supranaturale a lui Dumnezeu în viața noastră.

"Modul de Viață" ne învață cum să dezvoltăm o cultură care prețuiește plenitudinea - trup, suflet și duh - și cum să dezvoltăm relații supranaturale prin onorarea și recunoașterea semnificației fiecărei persoane. De asemenea, ne arată cum să fim parteneri cu Prezența Duhului Sfânt pentru a transforma locurile obișnuite în care suntem conduși de Dumnezeu și cum să alergăm spre situații imposibile, eliberând soluțiile supranaturale ale lui Isus.

Cartea include un nou capitol despre cum putem fi buni ispravnici ai gloriei lui Dumnezeu, anticipând și insistând pentru o creștere a mișcării Sale supranaturale în viața noastră.

"Modul de Viață" este nu numai o carte informativă și provocatoare, ci și un manual practic pentru oricine dorește să experimenteze mai profund prezența și puterea lui Dumnezeu în viața lor. Ea este o continuare a lucrărilor sale anterioare de succes, "Când cerul invadează pământul" și "Găzduirea prezenței Lui". Acesta este un ghid indispensabil pentru cei care doresc să trăiască într-o manieră supranaturală, dar și o lectură obligatorie pentru oricine este interesat de viața spirituală și de modul în care putem face ca supranaturalul să devină natural.

Prefață de John Bevere
Prefață de Katherine Ruonala
Introducere
Capitolul 1 | Cea mai mare trimitere
Capitolul 2 | Măsurarea cerului
Capitolul 3 | Cultura noastră sau cultura Împărăției?
Capitolul 4 | Fundamentele gândirii
Capitolul 5 | Abordarea vieții
Capitolul 6 | Toate împărățiile devin Împărăția Sa
Capitolul 7 | Pacea este oxigenul cerului
Capitolul 8 | Ștergerea liniilor
Capitolul 9 | Isus, fără frică de secular
Capitolul 10 | Puterea prezumțiilor
Capitolul 11 | Prietenii zidesc cu gândul la veșnicie
Capitolul 12 | O cultură „permisivă”
Capitolul 13 | Expresii unice ale închinării
Capitolul 14 | Generozitatea inimii
Capitolul 15 | Împărăția abundenței
Capitolul 16 | Împlinirea personală și crucea
Capitolul 17 | Concepuți pentru slavă
Capitolul 18 | Interviu spontan
Capitolul 19 | Valorile care ne definesc

Editor Gold Books

"Modul de Viață" este o carte profundă și iluminatoare. Bill Johnson combină înțelepciunea sa biblică și experiența personală pentru a crea un ghid practic și inspirațional de a trăi o viață supranaturală. Conceptele sale, cum ar fi "efectul de seră" supranatural și parteneriatul cu Prezența Duhului Sfânt, sunt prezentate într-un mod accesibil și inspirant. Aceasta nu este doar o carte pentru credincioși, ci pentru oricine caută o viață cu mai mult sens și conexiune. Recomand "Modul de Viață" pentru cei care doresc să exploreze profunzimile vieții spirituale.

Trimite un review

Care este scopul principal al cărții "Modul de Viață"?

Scopul principal al cărții este de a îndruma cititorii să trăiască o viață care reflectă puterea și măreția lumii supranaturale, incorporând puterea Duhului Sfânt în fiecare aspect al vieții lor.

Care este conceptul "efectului de seră" supranatural prezentat în cartea "Modul de Viață"?

"Efectul de seră" supranatural se referă la crearea unui mediu în viața noastră care promovează și susține manifestarea puterii supranaturale a lui Dumnezeu, având un impact pozitiv asupra lumii din jurul nostru.

Ce înseamnă să fii "partener cu Prezența Duhului Sfânt" conform lui Bill Johnson?

A fi "partener cu Prezența Duhului Sfânt" înseamnă să colaborăm și să ne lăsăm conduși de Duhul Sfânt în viețile noastre, permițându-I să ne transforme și să ne ghideze în situații și locuri care necesită intervenția supranaturală a lui Dumnezeu.

Ce nou capitol este inclus în ediția actualizată a cărții "Modul de Viață"?

Noua ediție a cărții include un capitol despre cum să fim buni ispravnici ai gloriei lui Dumnezeu, insistând și anticipând o creștere a mișcării Sale supranaturale în viețile noastre.

Cine este autorul cărții "Modul de Viață" și care este experiența sa în ceea ce privește subiectul cărții?

Autorul cărții este Bill Johnson, un pastor respectat și lider al Bisericii Bethel, cu peste 40 de ani de experiență personală în lucrarea cu Duhul Sfânt. El este cunoscut pentru predarea și practicarea unei vieți care reflectă valorile și puterea Împărăției lui Dumnezeu.

Carti recomandate
Influențând Cei Șapte Munți din Instanțele Cerului
35 lei
Adauga in Cos
Speranta de neclintit
45 lei
Adauga in Cos
Generatia Beniamin
18 lei
Adauga in Cos
Veseleste-te pana la bucurie
30 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.