Puterea Cinei Domnului

Beni Johnson

30.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Beni Johnson
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:131
ISBN:978-606-9529-95-9
Dimensiune:205 x 140 mm

Minunile așteaptă la masa de împărtășanie.
Timp de secole, Biserica a respectat Cina Domnului ca parte a închinării colective, instituită de Isus Însuși. Dar pentru mulți creștini din zilele noastre, această tradiție poate fi un ritual derutant. Ne lipsește ceva din acest sacrament străvechi?

Beni și Bill Johnson - autori de bestseller și lideri seniori ai Bisericii Bethel din Redding, California - au avut o revelație miraculoasă în timp ce celebrau împărtășania. În cartea Puterea împărtășaniei, ei ne dezvăluie cum această practică sacră este o oportunitate adesea trecută cu vederea de a elibera puterea lui Dumnezeu în viața ta!

Nu vă mulțumiți cu o rutină fără viață. Dumnezeu este prezent în mod supranatural în sacramentul împărtășaniei! Învățați să îmbrățișați acest act profetic de aducere aminte, închinare, luptă și vindecare, așa cum a fost menit să fie dintotdeauna!

Descoperiți chei practice pentru:
- Vindecare: eliberați mărturia vindecătoare a sângelui și a trupului lui Isus asupra bolii.
- Eliberare: anunțați victoria veșnică a lui Isus asupra chinului, dependenței și robiei.
- Război spiritual: schimbați atmosferele spirituale asupra voastră, a familiei voastre și chiar asupra evenimentelor mondiale.
- Prezență: experimentați noi dimensiuni ale gloriei lui Dumnezeu pe măsură ce aplicați victoria lui Isus asupra vieții voastre.

Există miracole care abia așteaptă să fie eliberate și pentru care ispășirea lui Isus a plătit deja! Descoperă astăzi Puterea comuniunii!

Capitolul 1 | Puterea care face minuni
Capitolul 2 | Puterea sângelui
Capitolul 3 | Sozo pentru toată omenirea
Capitolul 4 | Cucerind prin pace
Capitolul 5 | Lupta pentru a reține
Capitolul 6 | Eliberarea puterii Cinei Domnului
Capitolul 7 | Atitudinea inimii noastre
Capitolul 8 | Dezvoltarea obiceiului
Epilog | Să luăm Cina Domnului împreună

Editor Gold Books

Cartea "Puterea Cinei Domnului" dezvăluie o perspectivă miraculoasă și practică asupra sacramentului împărtășaniei, demonstrând cum acest ritual străvechi poate fi o oportunitate pentru eliberarea puterii lui Dumnezeu în viața noastră, aducând vindecare, eliberare, război spiritual și prezență divină într-o lume în care mulți oameni se luptă să-și găsească sensul și scopul.

Trimite un review

Carti recomandate
Patruzeci de ani si patruzeci de zile
30 lei
Adauga in Cos
Crescand copii puternici
35 lei
Adauga in Cos
Vindecand bolnavii
40 lei
Adauga in Cos
Traind in binele suprem al lui Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.