Identitate prin Har

Nicu Zaharie

30.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Nicu Zaharie
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:171
ISBN:978-395-9333-05-4
Dimensiune:210 x 140 mm

Mesajul acestei cărți este unul puternic și plin de viață. Pe măsură ce descoperi cine ești în Hristos și accepți ceea ce Dumnezeu spune despre tine, vei fi capabil să mergi din putere în putere, din victorie în victorie, experimentând în fiecare zi viața din belșug.

Dacă nu ştii cu adevărat cine eşti, te lupţi cu păcatul, vinovăţia şi autocondamnarea, nu-ţi cunoşti autoritatea spirituală şi nu îndrăzneşti să pui mâna pe binecuvântările lui Dumnezeu, Identitate prin Har este pentru tine. Dacă eşti pasionat de extinderea Împărăţiei lui Dumnezeu şi vrei să ştii mai mult despre lucrarea şi darurile Duhului Sfânt, îţi recomand această carte.

Ai fost creat cu un scop! Ai un destin! Pentru a trăi cu adevărat trebuie să știi cine ești. Pentru a avea succes trebuie să îți cunoști identitatea. Aceasta te va poziționa în locul din care să primești, prin har, tot ce Hristos a câștigat pentru tine la cruce.

Hristos nu a murit pentru El Însuși, nu a purtat bolile Lui și nu a fost pedepsit de Dumnezeu pentru păcatele Lui. El a făcut toate acestea de bună voie, pentru noi. Hristos a venit pe acest pământ pentru a ne arăta cum trebuie să trăim, pentru a ne arăta puterea lui Dumnezeu și pentru a ne învrednici, prin ceea ce este El în noi și noi în El, să-L reprezentăm așa cum este.

Hristos a venit pe acest pământ pentru a ne da o nouă identitate.

Dacă până acum nu ţi-ai descoperit identitatea, Identitate prin Har te va motiva să crezi ceea ce Dumnezeu spune despre tine în Cuvântul Său că ești și să începi să trăiești de pe această poziție.

Capitolul 1 | Sunt copil de Dumnezeu
Capitolul 2 | Sunt iertat și eliberat
Capitolul 3 | Hristos trăiește în mine
Capitolul 4 | Nu mai sunt condamnat
Capitolul 5 | Sunt vindecat prin Hristos
Capitolul 6 | Am pace
Capitolul 7 | Ascult vocea Sa
Capitolul 8 | Trăiesc prin credință
Capitolul 9 | Sunt beneficiar al promisiunilor lui Dumnezeu
Capitolul 10 | Folosesc darurile spirituale
Capitolul 11 | Sunt ambasador al lui Hristos

Editor Gold Books

Această carte ajută cititorii să-și descopere identitatea în Hristos, să-și cunoască autoritatea spirituală și să primească binecuvântările lui Dumnezeu prin har. Mesajul cărții este puternic și plin de viață, oferind cititorilor motivația de a crede ceea ce Dumnezeu spune despre ei în Cuvântul Său. În cele 11 capitole, autorul abordează subiecte precum iertarea, eliberarea, pacea, folosirea darurilor spirituale și reprezentarea lui Hristos. Cartea este recomandată celor care își doresc să trăiască o viață din belșug și să cunoască destinul pentru care au fost creați.

Eugen Popescu

Aceasta carte este plina de revelatie care te elibereaza din a trai ca un rob, in destinul de fiu!

Trimite un review

Carti recomandate
Primind mantale din Instantele Cerului
30 lei
Adauga in Cos
Miracolul Tau Este In Gura Ta
18 lei
Adauga in Cos
Prezentarea celor patru elemente esențiale ale maturității creștine
18 lei
Adauga in Cos
Mai ascutit decat o sabie cu doua taisuri
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.