Inaltarea Vocii Profetice
Gold Books

Inaltarea Vocii Profetice

45,00 lei
cu TVA

Înălțarea Vocii Profetice

Cunoscut drept apostolul credinței, Alph Lukau este un autor apreciat și un teleevanghelist plin de putere, având sub conducerea sa directă sute de mii de bărbați și femei. Slujirea sa este deosebită prin demonstrarea uimitoare a puterii lui Dumnezeu și prin acuratețea profețiilor sale avangardiste. El este cunoscut, literalmente, drept unul dintre profeții cei mai bazați pe Biblie și mai exacți ai vremurilor noastre.

Cantitate

 

Plăți securizate prin EuPlatesc

 

Livrare rapidă prin curier

 

Retur în 14 zile de la plasarea comenzii

Alph Lukau

Înălțarea Vocii Profetice

264 pagini

ISBN: 978-606-94871-3-6Înălțarea vocii profetice este o carte educativă și revoluționară, care tratează adevăruri biblice despre profetic și funcționarea sa practică în vremea noastră. Această carte este o unealtă deosebită a Duhului Sfânt, dedicată clarificării profeticului în trupul lui Cristos și ridicării unei armate de prooroci ai vremurilor din urmă pentru Domnul. 

Profeticul este cea mai veche și mai documentată lucrare de slujire din Biblie, totuși cea mai puțin cunoscută în generația actuală. Nicio altă lucrare de slujire nu este cunoscută ca fiind mai eficientă în Împărăția lui Dumnezeu decât profeticul. Biblia, cea mai sfântă carte pe care o avem în Împărăția lui Dumnezeu, este o carte profetică; nașterea Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos a fost împlinirea unui cuvânt profetic. Dumnezeu restaurează profeticul în biserică și îi cheamă pe toți fiii și fiicele Sale să fie profetici. 

Lumea de azi proslăvește individualismul și independența față de Dumnezeu ca fiind o cale spre libertate, ceea ce face ca însăși natura fundamentală a lui Dumnezeu să fie irelevantă. Cu toate acestea, revelațiile puternice, bine documentate și călăuzite de Duhul din Înălțarea vocii profetice demonstrează puterea infailibilă a lui Dumnezeu și instituie din nou supremația Sa printre oameni. 

Această carte îți va oferi fundația biblică a profeticului, te va ajuta să îți descoperi chemarea sau darul pentru el și va aprinde în tine focul lui. Cred, fără nicio îndoială, că această carte va revoluționa viețile celor care o citesc și va restaura în lume gloria Dumnezeului atotputernic.  

Nimic nu îmi oferă o bucurie mai mare decât să fiu o binecuvântare, slujind pe cineva. 

Am scris această carte în ascultare de Duhul Sfânt, încredințat că oricine o citește va fi edificat, educat și împuternicit în cunoașterea profeticului. 

Dedic această carte familiei AMI și tuturor celor chemați la lucrarea de slujire profetică. Aceasta este cartea ta. Fie ca ea să te crească în Dumnezeu și să te pregătească pentru misiunea profetică a bisericii pe pământ, în aceste vremuri de pe urmă. 

Cu drag,

Alph LukauCUPRINS

Introducere

Capitolul unu: Vocea profetică înainte de Lege Capitolul doi: Instituția vocii profetice

Capitolul trei: Sfârșitul vocii profetice

Capitolul patru: Ungerea, darul și chemarea profetică Capitolul cinci: Cine este un profet?

Capitolul șase: Cuvântul de înțelepciune

Capitolul șapte: Cuvântul de cunoștință

Capitolul opt: Profeți mincinoși

Capitolul nouă: Atitudinea corectă față de un profet Capitolul zece: Atitudinea corectă față de profeție

Detalii produs

Gold Books
9781234567897