Predarea Stafetei

John McElroy

20.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:John McElroy
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:128
ISBN:978-973-5305-68-0
Dimensiune:205 x 140 mm

"Iata, voi trimite pe proorocul Ilie, inainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare si infricosata. El va intoarce inima parintilor spre copii, si inima copiilor spre parintii lor, ca nu cumva, la venirea Mea, sa lovesc tara cu blestem!"

Maleahi 4: aceste ultime cuvinte sunt un amestec de promisiune si avertisment pentru poporul lui Dumnezeu. Promisiunea se refera la Biserica de mâine care se va întoarce la bazele relaționale și la eliminarea decalajului dintre generații.

Cu toate acestea, presată de creșterea nelegiuirii și de o cultură adâncită în egoism, Biserica pierde lupta pentru inima și mintea generației viitoare. Situația trebuie să se schimbe.

Dumnezeu revarsă har pentru formarea de părinți spirituali în Trupul lui Hristos. Aceștia sunt bărbați și femei obișnuite care își doresc să construiască în copiii lor spirituali și să fie exemple ale unei "contraculturi" a egoismului. Scopul lor este de a transmite marturia lui Isus de la generație la generație.

Alăturați-vă celor cu o viziune a Bisericii ca mare familie, care văd dincolo de nevoile și dorințele lor și care refuză să-și ia cu ei mantiile în mormânt.

John McElory trăiește în Perth, Australia de Vest, împreună cu soția sa, Alaine, fiul său și fiica sa, Toby și Holly. El este pastor principal al bisericii Churchlands Christian Fellowship și director al Asociației Bisericilor Crucea Sudului. Asociația este o rețea de relații care cuprinde peste o sută de biserici și misiuni împrăștiate în întreaga emisferă sudică.

Editor Gold Books

"Predarea Stafetei" este o carte ce îndeamnă la o formare continuă a părinților spirituali pentru a transmite mesajul lui Isus de la o generație la alta. Autorul, John McElroy, pastor și director al Asociației Bisericilor Crucea Sudului, trăiește în Perth, Australia și oferă o viziune inspirațională a Bisericii ca o mare familie, ce își asumă responsabilitatea de a construi o contracultură a egoismului. Cartea este o chemare la acțiune, o îndemnare pentru creșterea relației dintre generații, transmițând valorile creștine autentice și tradiționale.

Trimite un review

Carti recomandate
Bună dimineaţa, Duhule Sfânt
35 lei
Adauga in Cos
Jurnal - cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile
55 lei
Adauga in Cos
Crescand copii puternici
35 lei
Adauga in Cos
Daca as putea sa o iau de la capat
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.