Matei 24

Bob Chapman

20.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Bob Chapman
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:167
ISBN:978-973-5315-81-8
Dimensiune:205 x 140 mm

Toate aceste predici populare si marketing legate de sfarsitul lumii au fost acceptate ca "evanghelie" de atatia credinciosi; exista vreo posibila eroare in ele? Ar putea fi complet adevarate? Poate fi ceva adevarat in ele? Este posibil sa ne dorim sa fie adevarate si sa consideram ca exista pasaje in Vechiul Testament si Noul Testament care sustin ceea ce ne dorim sa credem? Sau poate le acceptam pentru ca ne dorim ca Isus sa se intoarca curand, astfel incat sa putem dovedi altora ca avem dreptate si sa plecam de aici? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care aceasta carte le pune, intrebari care pretind raspunsuri.

Dr. Bob Chapman, Ph.D, D.Min, MA, BA, a absolvit Colegiul Biblic din SUA in 1971 si a inceput sa slujeasca in Australia in acelasi an. El a avut un rol activ in lucrarea carismatica si non-carismatica, in misiunea locala si internationala, precum si in predarea la Colegiul Biblic timp de peste 45 de ani. El si sotia sa, Marilyn, ii slujesc lui Dumnezeu in China ori de cate ori este posibil si au locuit acolo in doua perioade distincte, predand la mai multe universitati. El continua sa planteze biserici si sa predea cursuri la colegiile biblice din intreaga lume. Este fondatorul lucrarii Extrem Life Ministries si sustine intalniri de trezire spirituala in orase si sate din vestul Australiei, precum si seminarii de pregatire a ucenicilor si cruciade de evanghelizare in intreaga lume. Bob si sotia sa, Marilyn, au o fiica, un fiu si doi nepoti.

Editor Gold Books

"Matei 24" este o carte provocatoare care pune la indoiala interpretarile populare ale unor pasaje biblice privind sfarsitul lumii si propune o abordare mai critica si mai profunda a textului. Autorul, cu o vasta experienta in slujirea religioasa si in predarea Bibliei, ofera o perspectiva ampla asupra intrebarilor si dilemelor legate de acest subiect. Cu o scriere accesibila si captivanta, cartea este potrivita pentru oricine doreste sa isi inteleaga mai bine credinta si sa descopere o abordare mai rationala si mai informata a profetiilor biblice despre sfarsitul lumii.

Trimite un review

Carti recomandate
Trăind în echilibrul dintre har și credință
40 lei
Adauga in Cos
Nu-l limita pe Dumnezeu
35 lei
Adauga in Cos
Schimbare fără efort
35 lei
Adauga in Cos
Sanatate si Implinire prin Cina Domnului
18 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.