Daca as putea sa o iau de la capat

Jonathan McKee

35.00 lei
Adauga in Cos
Vezi formatul eBook
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Jonathan McKee
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:196
ISBN:978-606-9529-97-3
Dimensiune:205 x 140 mm

"Dacă aș putea să o iau de la capăt ca părinte" de Jonathan McKee este cartea pe care orice părinte trebuie să o citească! Fie că sunteți un părinte nou sau unul experimentat, această carte este un adevărat must-have pentru biblioteca dvs. De ce? Pentru că autorul își împărtășește propria experiență ca părinte, dar și a altor părinți, oferind sfaturi practice și strategii pentru a crește și educa copiii într-un mod pozitiv și sănătos.

Cartea începe cu o întrebare simplă, dar profundă: "Dacă ați putea să o luați de la capăt ca părinte, ce ați face diferit?" Și apoi, autorul își folosește experiența personală și cercetările pentru a oferi răspunsuri sincere și practice la această întrebare. Cartea este structurată în jurul a 7 schimbări vitale pe care trebuie să le facă părinții pentru a-și crește copiii într-un mod pozitiv și sănătos.

Una dintre cele mai bune părți ale cărții este faptul că autorul abordează subiecte sensibile și greu de discutat, cum ar fi tehnologia și sexualitatea, într-un mod deschis și direct. Această abordare directă face ca această carte să fie o resursă excelentă pentru părinți care caută să aibă conversații importante și necesare cu copiii lor.

De asemenea, cartea oferă sfaturi practice pentru a ajuta părinții să-și crească copiii într-un mod pozitiv și sănătos. De la cum să-ți petreci timpul cu copiii tăi și să îți arăți afecțiunea, până la cum să construiești încrederea și să-i ajuți să navigheze prin viață, autorul oferă o multitudine de strategii utile și eficiente pentru a-i ajuta pe părinți să-și crească copiii într-un mod pozitiv.

În plus, cartea oferă și o multitudine de resurse suplimentare, cum ar fi liste de verificare, exerciții și exemple de conversații importante, care îi vor ajuta pe părinți să aplice cu ușurință ceea ce au învățat în viața lor de zi cu zi.

În concluzie, "Dacă aș putea să o iau de la capăt ca părinte" de Jonathan McKee este cartea de referință pentru orice părinte care caută să-și crească copiii într-un mod pozitiv și sănătos.

Mulțumiri
Unde am greșit
Schimbarea 1 | Înclină balanța
Schimbarea 2 | Las-o baltă
Schimbarea 3 | Observă
Schimbarea 4 | Apasă pe pauză
Schimbarea 5 | Tranzitează
Schimbarea 6 | Pune un semn de întrebare
Schimbarea 7 | Însoțește-i
Acum ce urmează?
25 de moduri în care să aplici ceea ce ai citit

Editor Gold Books

"Dacă aș putea să o iau de la capăt ca părinte" de Jonathan McKee este o carte care oferă o perspectivă plină de speranță asupra problemelor și greșelilor comune făcute de părinți. În această carte, autorul își împărtășește propria experiență ca părinte, dar și a altor părinți, oferind sfaturi practice și strategii pentru a crește și educa copiii într-un mod pozitiv și sănătos. Cele 7 schimbări vitale propuse de autor sunt pătrunzătoare și fundamentate pe cercetare, oferind o retrospecție asupra a ceea ce ar face diferit părinții dacă ar putea să o ia de la capăt. Recomand această carte oricărui părinte care caută să-și îmbunătățească relația cu copiii lor și să-și crească copiii într-un mod pozitiv.

Trimite un review

Care este cea mai comună regret exprimat de părinți, conform observațiilor autorului?

Cel mai comun regret al părinților este că și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp cu copiii lor. Acest sentiment reflectă o dorință de apropiere și de a construi relații mai puternice cu copiii lor.

Care sunt cele două aspecte importante în creșterea copiilor care pot părea în conflict, dar sunt de fapt complementare?

Cele două aspecte importante sunt apropierea și stabilirea limitelor. Deși par a fi în conflict, ele sunt de fapt complementare și esențiale pentru o creștere sănătoasă a copiilor.

De ce este important să găsim locuri de conectare în relația cu copiii noștri?

Locurile de conectare sunt importante pentru că oferă medii în care părinții și copiii pot avea conversații semnificative, pot construi o relație puternică și se pot înțelege mai bine reciproc.

Cum ajută limitele la crearea unui mediu propice pentru apropierea cu copiii?

Limitele, când sunt aplicate corect, pot crea un cadru sigur și stabil pentru copii, permițându-le să se simtă în siguranță și deschiși pentru apropiere și dialog cu părinții lor.

Ce sugerează autorul că ar trebui să facă părinții atunci când se confruntă cu oportunități de a se apropia de copiii lor?

Autorul sugerează ca părinții să spună „da” oportunităților de a se apropia de copiii lor, chiar dacă pare inconfortabil sau inoportun, subliniind că apropierea necesită timp și efort, dar aduce recompense valoroase în relația cu copiii.

Carti recomandate
Puterea Cinei Domnului
30 lei
Adauga in Cos
Eliberat de frica
20 lei
Adauga in Cos
Noua ta identitate si Duhul Sfant
25 lei
Adauga in Cos
Prezentarea celor patru elemente esențiale ale maturității creștine
18 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.