Putere Extrema

Bob Chapman

15.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Livrare internationala
Plati online securizate Plata securizata
Autor:Bob Chapman
Editura:Gold Books
Format:Tiparit
Pagini:217
ISBN:978-973-5306-61-8
Dimensiune:205 x 140 mm

Puterea extrema ilustreaza modul in care ucenicii, insufletiti, ghidati, autorizati si unsi de Duhul Sfant, pot indeplini slujirile atribuite lor de catre Dumnezeu, in orice generatie. Acestea nu depind de capacitatea, educatia sau talentul unui individ, ci sunt intemeiate pe Tatal, Fiul si Duhul Sfant, care isi implinesc voia divina prin intermediul vietilor noastre puse la dispozitie.

La inceput, chemarea mea spre slujire era necarismatica si timp de zece ani am invatat ca darurile spirituale au incetat la sfarsitul primului secol. Cu toate acestea, in al zecelea an de slujire, am realizat ca am neglijat anumite versete din Scriptura care subliniau necesitatea unei slujiri carismatice, binecuvantate de Duhul Sfant in fiecare generatie.

In "Puterea extrema", sunt prezentate versete din Scriptura care consider ca susțin actuala nevoie a uceniciei, insufletite, ghidate, autorizate si unsite de Duhul Sfant - aceasta fiind tipul de ucenicie initiata de Isus și la care toți credincioșii trebuie sa adere si sa participe.

Autorul premiat și predicatorul Bob Chapman, fondatorul Extreme Life Ministries Inc., a absolvit Colegiul Biblic din SUA in 1971 si a inceput sa slujeasca in Australia in acelasi an. Cu 40 de ani de experiența in slujire, atat necarismatica cat si carismatica, Bob a participat la misiuni, plantari de biserici si predarea la Colegiul Biblic. El si sotia sa, Marilyn, servesc Domnului in China ori de cate ori au posibilitatea si au locuit acolo de doua ori, predand la mai multe universitati. Acum, Bob continua sa planteze biserici si sa predea la Colegiul Biblic din Australia de Vest, unde a tinut conferinte in ultimii 15 ani. Este autorul cartii "Viata extrema pentru vremuri extreme". In prezent, Bob si Marilyn tin intalniri spirituale in metropole si orase din Australia de Vest, precum si seminarii de pregatire pentru ucenicie, peste tot in lume. Ei au un fiu si o fiica adulti.

Editor Gold Books

"Puterea Extrema" de Bob Chapman este o carte care oferă o perspectivă clară și bine documentată cu privire la ucenicie și slujire, învățături care nu se bazează pe capacitatea sau talentul personal, ci pe puterea divină. Autorul oferă o analiză exhaustivă a textelor biblice care susțin necesitatea unei slujiri insuflate de Duhul Sfânt și prezintă exemple concrete de slujitori carismatici care și-au dedicat viața pentru împlinirea voinței divine. Această carte este o resursă valoroasă pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine chemarea la ucenicie și slujire.

Trimite un review

Carti recomandate
Devenind vocea lui Dumnezeu
45 lei
Adauga in Cos
Jurnal - speranta si curaj
55 lei
Adauga in Cos
Razboiul Spiritual
25 lei
Adauga in Cos
Bună dimineaţa, Duhule Sfânt
35 lei
Adauga in Cos

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.