Carti crestine in magazinul online Gold Books

Descopera in libraria crestina Gold Books cele mai noi, mai apreciate si mai citite carti ale momentului. Aceste publicatii trateaza diferite subiecte - de la vindecarea divina si rugaciunea pentru bolnavi, umblarea in miracole si semne, lucrarea de vestire a Evangheliei dincolo de granite, dragostea lui Dumnezeu pentru cei nemantuiti, pana la semnificatia Cinei Domnului, identitatea credinciosului si razboiul spiritual.

Doar in magazinul nostru online vei gasi cele mai noi carti semnate de catre Joseph Prince - traduse pentru prima data in limba romana chiar de echipa GoldBooks.ro. Cartile renumitului Joseph Prince abordeaza teme diverse precum lupta spirituala crestina, trairea victorioasa la care a fost chemat credinciosul, implinire, Impartasirea cu trupul si sangele Domnului, puterea vorbelor si a credintei ori aduna impreuna devotionale zilnice.

In categoriile GoldBooks.ro vei gasi de asemenea si carti semnate de misionari, evanghelisti, pastori sau lucratori crestini din diverse parti ale globului, precum T. L. Osborn, Joseph Prince, Andrew Wommack si Nicu Zaharie. Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina cartii preferate sau alege publicatiile in functie de autor.