Cărți creștine în magazinul online Gold Books

Descoperă în librăria creștină Gold Books cele mai noi, apreciate și citite cărți ale momentului. Aceste publicații tratează diverse subiecte, de la vindecarea divină și rugăciunea pentru bolnavi, umblarea în miracole și semne, lucrarea de vestire a Evangheliei dincolo de granițe, dragostea lui Dumnezeu pentru cei nemântuiți, până la semnificația Cinei Domnului, identitatea credinciosului și războiul spiritual.

Doar în magazinul nostru online vei găsi cele mai noi cărți semnate de către Joseph Prince - traduse pentru prima dată în limba română chiar de echipa GoldBooks.ro. Cărțile renumitului Joseph Prince abordează teme diverse precum lupta spirituală creștină, trăirea victorioasă la care a fost chemat credinciosul, împlinire, Împărtășirea cu trupul și sângele Domnului, puterea vorbelor și a credinței ori adună împreună devoționale zilnice.

În categoriile GoldBooks.ro vei găsi de asemenea și cărți semnate de misionari, evangheliști, pastori sau lucrători creștini din diverse părți ale globului, precum T. L. Osborn, Joseph Prince, Andrew Wommack și Nicu Zaharie. Pentru mai multe detalii, accesează pagina cărții preferate sau alege publicațiile în funcție de autor.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta de navigare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.