Jurnal - cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile

Fara autor

55.00 lei
Adauga in Cos
Livrare rapida prin curier
Plati online securizate Plata securizata
Livrare internationala
Autor:Fara autor
Editura:Gold Books
Pagini:200

Jurnalul "Cu Dumnezeu - Toate Lucrurile Sunt Posibile" este un cadou deosebit de frumos și semnificativ pentru orice bărbat. Cu un design elegant și o copertă cartonată robustă, acest jurnal nu este doar un obiect practic, ci și unul estetic, care va adăuga o notă de rafinament biroului sau bibliotecii oricărui bărbat.

Paginile albe, de un alb pur, sunt gata să primească gândurile, reflecțiile și ideile celui care îl folosește. Fie că este folosit pentru a nota impresii despre lecturile zilnice, pentru a scrie rugăciuni sau pentru a înregistra momente de inspirație, acest jurnal este un spațiu personal în care orice bărbat se poate conecta cu sinele său interior și cu Dumnezeu.

În plus, fiecare pagină este îmbogățită cu un verset din Biblie, imprimat discret în partea de jos a paginii. Aceste versete oferă o sursă constantă de inspirație și înțelepciune, îndemnând la reflecție și meditație. Ele reprezintă un memento constant al prezenței și iubirii lui Dumnezeu, transformând acest jurnal într-un tovarăș de neînlocuit în călătoria spirituală.

În concluzie, jurnalul "Cu Dumnezeu - Toate Lucrurile Sunt Posibile" este un cadou deosebit de valoros pentru orice bărbat. Este un obiect frumos, plin de semnificație, care încurajează reflecția, meditația și creșterea spirituală. Este un cadou care spune: "Prețuiesc călătoria ta, prețuiesc gândurile tale și prețuiesc credința ta".

Editor Gold Books

Jurnalul "Cu Dumnezeu - Toate Lucrurile Sunt Posibile" este un instrument de reflecție și meditație de o valoare inestimabilă. Versetele biblice de pe fiecare pagină aduc o doză zilnică de inspirație și înțelepciune. Calitatea materialelor și designul robust, dar elegant, îl fac un cadou ideal pentru orice bărbat. Este un spațiu personal pentru notarea gândurilor și ideilor, încurajând conexiunea cu sinele interior și cu spiritualitatea. Un tovarăș de neînlocuit în călătoria spirituală.

Trimite un review

Carti recomandate
Predarea Stafetei
20 lei
Adauga in Cos
Putere Extrema
15 lei
Adauga in Cos
Rugaciunea de Protectie
35 lei
Adauga in Cos
Ochi de Vultur
25 lei
Adauga in Cos