Interviu cu echipa din spatele Editurii Gold Books: “Cartile pe care le publicam sunt carti care puse in aplicare iti schimba viata”

Dupa mai bine de trei ani de la inaugurarea editurii Gold Books, s-a decis lansarea unui blog ce sa prezinte noutatile, promotiile sau diverse articole. Ce mod mai bun de a marca acest moment decat printr-un interviu cu echipa ce a dat nastere editurii si o tine “in viata” -  Nicu, Eugen, Denis, Daniel si Cristina Zaharie! Iata asadar cateva dintre raspunsurile pe care le-am adunat, legate de munca intr-o editura, provocari, noutati si planuri pentru anul 2021. 

De unde v-a venit ideea de a deschide o editura? 

Am citit cartea “Vindecand Bolnavii” de T.L. Osborn, in engleza si am vrut neaparat sa o traducem in romana. De aici a aparut acest gand - de a deschide editura.

Dupa trei ani de existenta a Gold Books, puteti sa ne spui: este usor sa administrezi si sa “cresti” o editura crestina?

Editura este o pasiune pentru noi, ne plac cartile! Asadar, cand imbini business-ul cu ceea ce iti place iese un lucru minunat, fara nicio indoiala!

Am observat ca o o mare parte din cartile Gold Books sunt concepute spre a fi “puse in aplicare”. Altfel spus, nu sunt doar carti teologice sau teoretice, ci lecturi menite sa aduca transformari direct in mintea, inima si obiceiurile cititorilor. Aceasta v-a fost si intentia? 

Titlurile pe care le publicam sunt carti care puse in aplicare iti schimba viata. Au adus o mare valoare vietilor noastre si prin urmare am decis sa le traducem pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa se bucure de aceste comori.

Ce planuri aveti pentru lunile urmatoare ale acestui an?

Pentru 2021 am semnat contracte de traducere si publicare a altor patru autori foarte buni, autori care nu au carti traduse in limba romana in acest moment.

Ce este nou in libraria online Goldbooks.ro?

Urmeaza sa adaugam 300 carti ale altor edituri in libraria noastra online www.goldbooks.ro, in urmatoarele sase luni.

Care sunt tendintele de lectura pe care le ati observat?

Am publicat cartea Identitate prin Har semnata de Nicu Zaharie, in Google Play si am vazut o cerinta destul de mare pentru ebook-uri in urma descarcarilor, chiar din primele zile dupa ce cartea a fost postata si promovata online.

Ne puteti spune un top al vanzarilor cartilor Gold Books?  

Cele mai vandute carti ale editurii noastre sunt: Vindecand bolnavii, Destinat sa domnesti, Sanatate si implinire prin cina Domnului


Unde se pot gasi cartile voastre? 

La sediul nostru; la Biserica Filadelfia din Baia Mare; pe site-ul Goldbooks.ro (de unde se pot comanda oriunde in tara sau in Uniunea Europeana) ori pe Facebook; pe Emag.ro si pe site-urile altor librarii crestine din tara.

Distribuie acest articol

comentarii (0)

Nu sunt comentarii momentan